Καθοριστική η στήριξη από τις εταιρίες Genesis pharma και Demo για τη διεξαγωγή του παμπαιδικού

Η Genesis pharma και η Demo είναι οι εταιρίες, που βοηθούν καθοριστικά για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων. Είναι γνωστό ότι στη διάρκεια της σεζόν η συγκεκριμένη διοργάνωση βρέθηκε στον «αέρα» λόγω της έλλειψης χρημάτων, όμως χάρη στη χορηγία των εταιριών αυτών προς την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κατέστη δυνατή η πραγματοποίησή της. Η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, που αφορά τα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα, θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Περισσότερα...

Ώρα δράσης και …απόδρασης αύριο για τους ανθρώπους των media με το 2ο τουρνουά πινγκ πονγκ!

Στάση εργασίας! Ώρα για διαφορετικού στυλ δράση και…απόδραση. Αύριο, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, συντροφιά με τη μικρή ρακέτα! Εντάξει, η ζοφερή κατάσταση στον ελληνικό Τύπο δεν σηκώνει αστεία, αλλά το σύνθημα του φετινού 2ου ατομικού τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ουδόλως βγάζει τέτοια διάθεση. Κάθε άλλο. Το μήνυμα από την προτροπή στην αφίσα των αγώνων («ώρα για δράση και…απόδραση, ώρα για πινγκ πονγκ») είναι διπλό κι έχει και κοινωνική διάσταση: Πρώτον, ανεξάρτητα από τη βαθιά κρίση είναι ωφέλιμο να κυνηγούν όλοι, άρα και οι άνθρωποι των media, εναλλακτικές ασχολίες, τρόπους για να ξεφύγουν, έστω για λίγο, από το άγχος της καθημερινότητας. Δεύτερον, κανένας δεν πρέπει να χάνει την επαφή με τον αθλητισμό, που αποτελεί ιδανική ψυχαγωγία. Οι συνδιοργανωτές του πρωταθλήματος λοιπόν, η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (Π.Σ.Α.Τ.), θέλουν και θα χαρούν πολύ να τους δώσουν μία τέτοια ευκαιρία αύριο στην ομοσπονδιακή αίθουσα του φαληρικού σταδίου.

Περισσότερα...

Την ταυτόχρονη παρουσία αθλητή σε ομάδα της Ελλάδας και του εξωτερικού αποφάσισε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.!

Σημαντικές τροποποιήσεις στους κανονισμούς της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έρχονται να ισχύσουν από τώρα και στο εξής στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Τροποποιήσεις, που είχαν ψηφιστεί στις 23 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της ομοσπονδίας και είναι οριστικές πια, καθώς εγκρίθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Η πιο ενδιαφέρουσα αλλαγή είναι ότι η ομοσπονδία δίνει πλέον το δικαίωμα στους αθλητές της ν' αγωνίζονται ταυτόχρονα σε σωματεία της Ελλάδας και του εξωτερικού! Επίσης, εναρμονίζει πλήρως το σύστημα της τοποθέτησης των φαβορί με τα ισχύοντα της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος (I.T.T.F.).  

Περισσότερα...

Τουρνουά μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων Πάτρας διοργανώνει η Τ.Ε. Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. φέρνει τους μαθητές των δημοτικών σχολείων πιο κοντά στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Επιχειρεί τη διάδοση και προβολή του πινγκ πονγκ μέσα και από μία αγωνιστική δραστηριότητα για μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και παράλληλα μπορεί να ελπίζει ότι με αυτόν τον τρόπο ίσως «κερδίσει» νέα παιδιά το άθλημα. Την προσεχή Κυριακή 27 του μήνα λοιπόν, στην Πάτρα, η Τ.Ε. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει, σε συνεργασία με τα σωματεία της αχαϊκής πρωτεύουσας, ανοιχτό τουρνουά μαθητών-μαθητριών Δημοτικών Σχολείων Πάτρας.

Περισσότερα...

Αλλαγή στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος εργαζομένων στα ΜΜΕ λόγω…μπάσκετ

Οι άνθρωποι του Τύπου είναι στο τελικό στάδιο της…προετοιμασίας τους για το επικείμενο 2ο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά τί να κάνουμε που και η αστυνομία πρέπει να κάνει τη δική της… προετοιμασία για την αποφυγή επεισοδίων στον κυριακάτικο 3ο τελικό Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στην Α1 κατηγορία μπάσκετ...Υποχρεώνει λοιπόν, τα αθλήματα που λειτουργούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, να έχουν σταματήσει κάθε δραστηριότητα μέχρι τις 2μ.μ το Σάββατο για λόγους ασφαλείας...Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ενημερώθηκε σήμερα από τη διοίκηση του Σ.Ε.Φ., αναγκάζεται φυσικά ν’ ακολουθήσει τις οδηγίες κι έτσι το πρωτάθλημα, που είχε προγραμματιστεί για το διήμερο 26 και 27 Μαΐου, θα ολοκληρωθεί σε μία ημέρα και μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Η αλλαγή βέβαια, δεν επηρεάζει τις διαθέσεις των φίλων του πινγκ πονγκ από τον χώρο των Μ.Μ.Ε., που περιμένουν ανυπόμονα να πιάσουν ρακέτα (μάλιστα, οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 75), απλά πρέπει να γνωρίζουν ότι πρέπει να παρουσιαστούν…καθ’ όλα έτοιμοι λίγο νωρίτερα.

Περισσότερα...

Σελίδα 626 από 650