Ζωντάνια, αγωνιστικό πάθος αλλά και διάθεση για κοινωνική προσφορά στο 9ο τουρνουά πινγκ πονγκ για τα ΜΜΕ

MME 2019_agonistiko_planoΓεμάτο από ωραίες εικόνες, γεμάτο από αγωνιστικό πάθος και αστείρευτη διάθεση για παιχνίδι, αλλά και με το ιδιαίτερο χρώμα, που του προσέδωσαν ορισμένες νέες MME 2019_me_koubara_kivotouπαραστάσεις, πέρασε χτες στην ιστορία ένα ακόμα πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το διοργάνωσε ξανά με επιτυχία η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με τη σταθερή και ιδιαίτερα πολύτιμη συνεργασία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, ήταν το 9ο συνεχόμενο και συγκέντρωσε 45 αθλούμενους. Στην άνετη ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ο θεσμός ήρθε να προσφέρει και φέτος λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και ψυχαγωγίας, αλλά την ίδια στιγμή απέκτησε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς στήριξε το σπουδαίο κοινωνικό έργο του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου». Εδώ και 21 χρόνια η «Κιβωτός» προσφέρει υποστήριξη σε μικρά απροστάτευτα παιδιά από μονογονεϊκές οικογένειες ή χωρίς γονείς, που βιώνουν ακραίες συνθήκες φτώχειας και εγκατάλειψης και η συμβολική οικονομική βοήθεια, που εξασφαλίστηκε χτες από τους αθλούμενους αποτέλεσε το πιο σημαντικό κομμάτι της αθλητικής εκδήλωσης.

Περισσότερα...

Η κλήρωση στα γκρουπ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων για τις εθνικές μας ομάδες

Gimnastirio agononΜε την κλήρωση των γκρουπ του ομαδικού, που κλασικά γίνεται τον Ιούνιο, καταγράφηκε η πρώτη πράξη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης νέων 2019. Η Ελλάδα πληροφορήθηκε τους αντιπάλους της στις κατηγορίες των νέων, των νεανίδων, των παίδων και των κορασίδων. Η μεγάλη ετήσια διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Οστράβα της Τσεχίας από τις 7 έως τις 16 Ιουλίου, θα συγκεντρώσει 40 χώρες και περιλαμβάνει και τα ατομικά αγωνίσματα. Στο ομαδικό οι εθνικές ομάδες αγωνίζονται κάθε χρόνο σε δύο διαφορετικά επίπεδα. Με βάση τα αποτελέσματα από το περσινό πρωτάθλημα στο Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας, η Ελλάδα θα έχει φέτος στο επίπεδο Α (στην 1η κατηγορία δηλαδή) το συγκρότημα των νέων, ενώ παίδες, νεάνιδες και κορασίδες βρίσκονται στο επίπεδο Β. Θυμίζουμε ότι τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν στην Οστράβα συνολικά 14 αθλητές κι αθλήτριες: 4 νέοι, 4 νεάνιδες, 3 παίδες και 3 κορασίδες.

Περισσότερα...

Η Καλαμάτα «αγκαλιάζει» βετεράνους και ανεξάρτητους για το 10ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Panellinio Veteranon_2019_AfisaΠάει… νότια φέτος το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Σταθερό στη βασική του επιλογή για… αποκέντρωση κατεβαίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στην όμορφη Καλαμάτα κι έχει έναν λόγο παραπάνω να βγάλει τον εορταστικό του χαρακτήρα, καθώς κλείνει δέκα χρόνια παρουσίας! Το 2010 στη Βούλα είχε αρχίσει ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης την προσπάθεια με τον συγκεκριμένο θεσμό, τον ανέπτυξε και πλέον κάθε χρόνο τέτοιο καιρό αποτελεί την κορύφωση μιας μεγάλης αγωνιστικής διαδικασίας, που εξελίσσεται σε όλη την Ελλάδα. Οι παλιοί αθλητές λοιπόν, όπως και οι αθλούμενοι, που δεν είχαν ποτέ δελτίο στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α., συναντιόνται φέτος σε μία ακόμα πόλη, που καλλιεργεί την επιτραπέζια αντισφαίριση και προσπαθεί να τη διαδώσει μέσα κι από αγωνιστικές εκδηλώσεις. Η μεσσηνιακή πρωτεύουσα είναι έτοιμη από κάθε άποψη να υποδεχτεί αυτούς τους ρομαντικούς φίλους του αθλήματος και να τους εξασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνουν πάλι τα… γούστα τους με τη μικρή ρακέτα. Το 10ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων πρόκειται να συγκεντρώσει 166 αθλητές κι αθλήτριες, θα γίνει στις 8 και 9 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Τέντας και το διοργανώνει ο Π.Ο.Φ.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο Καλαμάτας και τον Ο.Ε.Α. Καλαμάτας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και υπό την αιγίδα της ελληνικής ομοσπονδίας του αθλήματος (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.).

Περισσότερα...

Αύριο τα media «ψηφίζουν» πινγκ πονγκ για το 9ο πρωτάθλημα Τύπου

MME 2017_fasi_me_tria_trapeziaΔεν κουράζει, συνηθίζει να δίνει κάτι καινούργιο κάθε χρόνο και γίνεται μία πολύ ωραία ψυχαγωγία λίγων ωρών. Το ατομικό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έρχεται και φέτος να προσφέρει σε μία επαγγελματική ομάδα τη δυνατότητα για στιγμές ξεγνοιασιάς και πολύ παιχνίδι. Το καθιερωμένο τουρνουά για τα mediaδιεξάγεται αύριο στην αίθουσα STIGAτου Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για 9η συνεχή χρονιά. Μεγαλώνει την ιστορία του κι έχει σταθερά δίπλα του δεκάδες φίλους του ολυμπιακού αθλήματος από τον χώρο του Τύπου, οι οποίοι «ψηφίζουν… πινγκ πονγκ», όπως ήταν και το σύνθημα-προτροπή στην αφίσα του φετινού τουρνουά. Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 42 και οι αθλούμενοι θα διαγωνιστούν στις κατηγορίες των ανεξάρτητων ανδρών, των ανεξάρτητων γυναικών και των νυν και πρώην αθλητών. Το πρωτάθλημα διοργανώνει η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με την πολύτιμη, κάθε χρόνο, αρωγή και συνεργασία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Φέτος το event έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς στηρίζει το αξιοθαύμαστο κοινωνικό έργο του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου».

Περισσότερα...

Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και Π.Σ.Α.Τ. βραβεύουν τους πρωταθλητές των Α.Με.Α. Μουχθή και Χατζηκυριάκο

Spain open_AMEA_Mouxthi-Xatzi_stin_aponomiΤελευταίες ετοιμασίες για το 9ο ατομικό τουρνουά πινγκ πονγκ για τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Τα Σάββατο 8 Ιουνίου, στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, είναι το νέο ραντεβού και οι συνδιοργανωτές Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου περιμένουν και φέτος τους φίλους του αθλήματος από τα media για πολύ παιχνίδι, παρέα και χαλάρωση. Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (φαξ 210-5223455, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή στον Π.ΣΑ.Τ. (φαξ 210-3635777, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Το 9ο πρωτάθλημα των Μ.Μ.Ε. στηρίζει το σπουδαίο έργο του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου». Παράλληλα κανονίστηκαν ορισμένες ακόμα κινήσεις, που μεγαλώνουν την οντότητα της καθιερωμένης αθλητικής εκδήλωσης. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και ο Π.Σ.Α.Τ. θ’ απονείμουν τιμητικές πλακέτες στους πρωταθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης των Ατόμων Με Αναπηρίες Γιώργο Μουχθή και Μάριο Χατζηκυριάκο με αφορμή το ιστορικό χάλκινο μετάλλιο σε διεθνές τουρνουά, που κατέκτησαν για την Ελλάδα, τον Μάρτιο στην Ισπανία.

Περισσότερα...

Σελίδα 10 από 646