Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ασταμάτητη δράση για δέκα ώρες από βετεράνους και ανεξάρτητους στο 2ο όπεν του Α.Ο. Ταταύλα

Tatavla veteran_woman_13

Tatavla veteran_woman_13Βετεράνοι και ανεξάρτητοι απόλαυσαν και φέτος στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο το αγαπημένο τους χόμπι. Στο «Ταταύλα Ping-Pong openTatavla nikites_anexartitoi_50-59 2013», που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά το ιστορικό σωματείο σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, περισσότεροι από 100 φίλοι του αθλήματος έκαναν χτες ενθουσιώδες ξεκίνημα στο δικό τους αγωνιστικό πρόγραμμα και ξέδωσαν με πολύωρη δράση. Μία μέρα πριν, το Σάββατο, ο Α.Ο. Ταταύλα πραγματοποίησε στον ίδιο χώρο το 1ο φεστιβάλ πινγκ πονγκ για μαθητές των δημοτικών σχολείων νοτίων προαστίων. Πέρα από την οργανωτική επιτυχία είχε κι αυτό ουσιαστική ανταπόκριση, καθώς βρέθηκαν στο γυμναστήριο περίπου 50 αγόρια και κορίτσια, ψυχαγωγήθηκαν με τη ρακέτα και πήραν βασικές πληροφορίες για το δημοφιλές ολυμπιακό άθλημα.

Η συμμετοχή στο όπεν βετεράνων και ανεξαρτήτων συγκέντρωσε 114 άτομα, τα οποία δεν προέρχονταν μόνο από την Αθήνα, αλλά και από την Καλαμάτα, τα Χανιά, το Αγρίνιο και το Λουτράκι. Η αγωνιστική πανδαισία διήρκησε 10 ώρες και όλα κύλησαν ομαλά. Άρχισε στις 9:30 με τους ανεξάρτητους και ολοκληρώθηκε γύρω στις 7:30 το απόγευμα με τους βετεράνους. Συγκριτικά με πέρσι κατέστη δυνατό να γίνουν και παιχνίδια «παρηγοριάς» για όσους είχαν αποκλειστεί νωρίς. Γι’ αυτή την περίπτωση χρησιμοποιήθηκε και ο μεγάλος ενιαίος προπονητικός χώρος των Α.Ο. Ταταύλα και Πέρα Αθηνών. Στο τέλος του τουρνουά κληρώθηκαν δώρα.

Στο φεστιβάλ εξάλλου, έδωσαν το «παρών» παιδιά από δημοτικά σχολεία του Αγίου Δημητρίου, της Γλυφάδας, του Ελληνικού, του Αλίμου, της Ηλιούπολης και άλλων δήμων. Ταλαντούχοι αθλητές του Α.Ο. Ταταύλα από τις ομάδες παίδων και εφήβων έκαναν επίδειξη, έδιναν συμβουλές στους μικρούς μαθητές για το πώς παίζεται το άθλημα στα πρώτα βήματα κι ενημέρωναν για βασικούς κανονισμούς. Στις 2,5 ώρες, που κράτησε η εκδήλωση, τα παιδιά χάρηκαν το εορταστικό σκηνικό και ιδιαίτερα το άφθονο παιχνίδι με τη μικρή ρακέτα. Στο κλείσιμο του φεστιβάλ άνοιξε μπουφές, ενώ μοιράστηκαν δώρα.  

Tatavla aponomi_60Οι νικητές και οι νικήτριες σε όλες τις κατηγορίες:

Βετεράνων 40-49 ετών:

1. Χρήστος Λάμης

2. Κώστας Νικόπουλος

3. Γιώργος Πετρόχειλος, Κώστας Σταμνίδης

Βετεράνων 50-59 ετών:

1. Κώστας Χολής

2. Ηλίας Βουτσινάς

3. Αλέκος Δέσης, Πέτρος Ξαρχάκος

Ανεξαρτήτων αθλητών έως 39 ετών:

1. Παναγιώτης Φωτάκης

2. Γρηγόρης Σταματιάδης

3. Ζήσιμος Θάνος, Γιώργος Κουρρής

Ανεξαρτήτων αθλητών 40-49 ετών:

1. Θεόδωρος Θεοδωρίδης

2. Θεόκλητος Ανθόπουλος

3. Παναγιώτης Τζουγανάτος, Λευτέρης Ευαγγελίδης

Ανεξαρτήτων αθλητών 50-59 ετών:

1. Λουκάς Γιαλούρης

2. Ευάγγελος Λυκουρίνος

3. Βασίλης Σταματιάδης, Δημήτρης Παύλου

Ανεξαρτήτων αθλητών 60+ ετών:

1. Παναγιώτης Παγουρτζής

2. Ιωάννης Παγόπουλος

3. Ιωάννης Πανάγος, Άρθουρ Χάρνεϋ

Ανεξαρτήτων γυναικών αθλητριών:

1. Βασιλική Σταθά

2. Μαρία Παντελάκη

3. Άννα Καζαντζόγλου, Χριστίνα Τουλικάρογλου

Βετεράνων γυναικών αθλητριών: 

1. Ειρήνη Κουτσουπίδου

2. Λίλιαν Λουκά

3. Ρένα Φυλακούρη

Να προστεθεί ότι στους αγώνες παρηγοριάς για την ενιαία κατηγορία των ανεξαρτήτων πρώτευσε ο Παναγιώτης Παπαντωνίου, ενώ στους αντίστοιχους αγώνες για την ενιαία κατηγορία των βετεράνων κατέλαβε την 1η θέση ο Νίκος Δόριζας.

 

Φωτό 1: Η απονομή στην κατηγορία των βετεράνων γυναικών

Φωτό 2: Οι νικητές στην κατηγορία ανεξαρτήτων αθλητών 50-59 ετών

Φωτό 3: Η απονομή στην κατηγορία ανεξαρτήτων αθλητών 60+ ετών 

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ