Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Χ.Α.Ν.Θ. έβγαλε το πινγκ πονγκ στον… δρόμο

XANTH Kolaz_dromou

XANTH Kolaz_dromouΉταν μία ανεπανάληπτη εμπειρία, μία υπέροχη ιδέα, που συνάντησε εκπληκτική ανταπόκριση. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας χωρίς αυτοκίνητο (22/9), το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης έκανε… παιχνίδι στον δρόμο σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης και τράβηξε πλήθος κόσμου. Έστησε ένα τραπέζι στην οδό Ερμού, στο κέντρο της συμπρωτεύουσας και μαγνήτισε μικρούς και μεγάλους. Η (αναπάντεχη ίσως για πολλούς) ευκαιρία να απολαύσουν το άθλημα, παίζοντας κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου, τούς γοήτευσε και τους ενθουσίασε. Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς σχημάτισαν ουρές από το πρωί και περίμεναν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους για ν’ αλλάξουν λίγες μπαλιές! Το ξεχωριστό και όμορφο σκηνικό κράτησε μέχρι νωρίς το βράδυ της Κυριακής, όσοι έπιασαν ρακέτα βρήκαν την ευκαιρία να νιώσουν, έστω και για λίγο, την ομορφιά του αθλήματος και φυσικά πολλοί ακόμα περαστικοί απολάμβαναν την πρωτότυπη εικόνα! Οι προπονητές και οι αθλητές του τμήματος έδιναν πληροφορίες στους κατοίκους της πόλης για τα μυστικά του πινγκ πονγκ και παράλληλα διαφήμισαν το άθλημα και τη Χ.Α.Ν.Θ. μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια με το πρόγραμμα όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων της Αδελφότητας!

XANTH sto_dromo_3«Η ανταπόκριση όλων ήταν μοναδική! Ήταν για όλους μας μια ανεπανάληπτη εμπειρία, καθώς φάνηκε γι’ ακόμη μια φορά η αγάπη και η δίψα του κόσμου για το αγαπημένο μας άθλημα! Θεωρώ επίσης, ότι φάνηκε και το πόσο στοιχίζει η έλλειψη χώρων όπου κάποιος μπορεί να δοκιμάσει να παίξει πινγκ-πονγκ και να ψυχαγωγηθεί», σχολίασε ο επικεφαλής του προπονητικού τιμ της Χ.Α.Ν.Θ. Δημήτρης Καραΐσκος.

 

 

* Eκτός από το ρεπορτάζ της εκδήλωσης οι άνθρωποι της Χ.Α.Ν.Θ. μάς έστειλαν και φωτογραφικό υλικό. Πάνω είναι ένα ωραίο κολάζ φωτογραφιών από το event και κάτω οι αθλήτριες της Χ.Α.Ν.Θ. Λυδία Ασλανίδη και Ελένη Γεωργιάδου, καθώς δείχνουν στα παιδιά βασικές κινήσεις του αθλήματος.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ