Το προσεχές τριήμερο αναδεικνύονται οι πρωταθλητές Ελλάδας σε νέους και νεάνιδες

Οι πρωταθλητές Ελλάδας νέων και νεανίδων στα ομαδικά και τα ατομικά αγωνίσματα, για τη σεζόν 2011-2012, θ’ αναδειχτούν το προσεχές τριήμερο στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η τελική φάση της διοργάνωσης, με την οποία συνεχίζεται η εσωτερική αγωνιστική κίνηση στην επιτραπέζια αντισφαίριση, θ’ αρχίσει αύριο το πρωί και θα ολοκληρωθεί τη Μ. Δευτέρα. Η αυλαία ανοίγει με το ομαδικό. Οι τελικοί του αγωνίσματος θα γίνουν την Κυριακή και η συνέχεια θα δοθεί με το απλό και το διπλό και τους τελικούς να διεξάγονται νωρίς το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας.

Στο ομαδικό εφήβων έχουν δικαίωμα συμμετοχής 15 ομάδες και στο ομαδικό νεανίδων 10. Στα αγόρια είναι οι Α.Ο. Πεύκης, Πρόοδος, Άρης Νικαίας, ΑΚ Ζωγράφου, ΑΣ Πέρα 2005, ΓΑΣ Ελευσίς, Ρουφ 80, Απόλλων Καλαμαριάς, Αίας Ευόσμου, Ακαδημίες ΧΑΝ Καλαμαριάς, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΣΕΑ Καβάλας, ΜΕΣΝ Η Βοκαριά Χίου, ΕΑ Βόχας και ο Ολυμπιακός Άσσου Κορινθίας.

Στα κορίτσια έχουν προκριθεί οι: ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας, ΑΟ Πεύκης, ΑΣ Πέρα 2005, ΑΟ Άρης 2006, ΓΣ Άρης Βούλας, ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας, ΑΣΕΑ Καβάλας και ΜΣ Βαρβασίου Χίου ο Φάρος.

Στο απλό νέων έχουν περάσει στην τελική φάση 33 αθλητές και στο απλό νεανίδων 23 αθλήτριες. Στο διπλό νέων και το διπλό νεανίδων τα ζευγάρια με δικαίωμα συμμετοχής είναι 14 και 10 αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα ανοίγει με την κλήρωση των γκρουπ του ομαδικού, που θα γίνει στις 10:30 και μισή ώρα μετά θ’ αρχίσουν οι αγώνες. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, την Κυριακή στις 10:00 οι ημιτελικοί και στις 12:00 οι τελικοί. Το δεύτερο μέρος της διοργάνωσης, τα ατομικά αγωνίσματα, ξεκινούν την Κυριακή στις 14:00 κι αφού προηγηθεί η κλήρωση των γκρουπ του απλού. Τη Δευτέρα, στην τρίτη και τελευταία ημέρα των αγώνων, οι προημιτελικοί του απλού θ’ αρχίσουν στις 10:00 και διαδοχικά θα γίνουν οι ημιτελικοί και οι τελικοί στο απλό και στο διπλό. Η Τεχνική Επιτροπή σημειώνει ότι τα ωράρια πιθανόν να υποστούν αλλαγές λόγω αποχών.

                                                                                               

Είσοδοςgpsportimages epathla-zeus1images genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped