Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το 5ο τουρνουά της Πορταριάς αγκαλιάζει αυτό το Σαββατοκύριακο τις μικρές ηλικίες

Portaria afisa_2013

Portaria afisa_2013Μία περιοχή που αποδεδειγμένα έχει αγκαλιάσει την επιτραπέζια αντισφαίριση είναι έτοιμη ν’ αναλάβει ξανά τον ρόλο της θαυμάσιας οικοδέσποινας και να προβάλλει το μέλλον του αθλήματος. Η μαγευτική Πορταριά Πηλίου φιλοξενεί αύριο και μεθαύριο (5 και 6 Οκτωβρίου) το 5ο ατομικό αναπτυξιακό τουρνουά κι έχοντας ξανά μεγάλη ανταπόκριση από τα σωματεία δίνει τον πρωταγωνιστικό λόγο στις μικρές ηλικίες. Το όπεν διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με την πολύτιμη συνεργασία του δήμου Βόλου και θα βαδίσει με εγγύηση την άρτια οργάνωση των προηγούμενων χρόνων. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς-Μακρυνίτσας και περιλαμβάνουν τις κατηγορίες εφήβων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων. Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 141 και προέρχονται από 12 περιοχές της χώρας. Δεν ήταν αρκετές όμως, στις νεάνιδες, με συνέπεια να βγει από το πρόγραμμα η συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Στους αγώνες δηλώθηκαν 23 έφηβοι, 46 παίδες, 38 παμπαίδες, 18 κορασίδες και 16 παγκορασίδες. Θα έχουν αθλητές κι αθλήτριες σωματεία από τις περιοχές Βέροια, Φλώρινα, Αθήνα, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Σέρρες, Λάρισα, Γιάννινα, Δράμα, Κοζάνη και Έδεσσα. Το σπουδαίο τουρνουά αρχίζει αύριο στις 9 το πρωί με τους παίδες και τους παμπαίδες. Την ίδια ώρα θα συνεχιστούν οι κατηγορίες και την Κυριακή με τα νοκ άουτ και το μεσημέρι θα γίνουν οι τελικοί. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει γκρουπ και η σχετική κλήρωση θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στο γυμναστήριο. Η δεύτερη φάση θα έχει νοκ άουτ με διαβάθμιση για όλες τις κατηγορίες, κάτι που σημαίνει ότι θα συνεχίσουν και οι αθλητές/τριες, οι οποίοι θα περιοριστούν στην 3η και 4η θέση των ομίλων τους.

* Την οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης αποτελούν οι Χρήστος Τριγωνάς (πρόεδρος), Δημήτρης Κατής (γραμματέας), Σωκράτης Παπασάβογλου (διευθυντής αγώνων), Νίκος Οικονόμου και Θανάσης Στάθης. 

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ