Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στις 26 και 27 Μαΐου στο ΣΕΦ το 2ο ατομικό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε.!

Αφήνουμε κάτω τα στυλό και κλείνουμε τα κομπιούτερ. Κινούμαστε για λίγο χωρίς φωτογραφικές μηχανές, σημειωματάρια ή κάμερες. Σήμερα δεν έχει θέμα να καλύψουμε… Μένουμε για μερικές ώρες μακριά από τα μικρόφωνα και τα υπαλληλικά γραφεία, βγαίνουμε από τα τηλεοπτικά πλατό, τις μονταζιέρες και τις αίθουσες παραγωγής. Ωχ αδερφέ, πρέπει να κάνουμε κι ένα διάλειμμα για την προσωπική μας ευχαρίστηση και τι καλύτερο από το να ψυχαγωγηθούμε μ’ ένα από τα πλέον δημοφιλή αθλήματα!

Στους εξαιρετικά δύσκολους καιρούς, που βιώνει ο Τύπος στη χώρα μας, οι σκέψεις για όμορφες ασχολίες εκτός δουλειάς και προσωρινή απόδραση από τη σκληρή καθημερινή πραγματικότητα δεν πρέπει να σταματούν. Το 2ο ατομικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έρχεται να το υπενθυμίσει και να ανανεώσει τη χαλαρή ή πιο έντονη σχέση όλων των ανθρώπων του Τύπου με τη μικρή ρακέτα!

Η ιδέα της ομοσπονδίας τους αθλήματος υλοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2011 άρεσε σε όλους και η ανταπόκριση ήταν σημαντική. Με αυτό το κίνητρο οι συνδιοργανωτές Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) και Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (Π.Σ.Α.Τ.) είχαν υποσχεθεί ότι θα δώσουν συνέχεια και καθώς συναντούν και φέτος ζωηρό ενδιαφέρον δεν θα μπορούσαν ν’ αλλάξουν διαθέσεις. Θα συνδιοργανώσουν το 2ο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαΐου στην ευρύχωρη ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η ημερομηνία αποφασίστηκε αφού οριστικοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες το αγωνιστικό καλεντάρι της ομοσπονδίας για το υπόλοιπο της σεζόν. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια, είναι να μην ανατρέψει εντυπωσιακά αυτό το πρόγραμμα το θέμα της διεξαγωγής βουλευτικών εκλογών…

Στους αγώνες πινγκ πονγκ έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι εμπλέκονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με τα Μ.Μ.Ε.. Δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ, τεχνικοί, διοικητικοί, όλοι γενικά οι απασχολούμενοι με κάθε μορφή εργασίας. Το τουρνουά περιλαμβάνει και φέτος μόνο το αγώνισμα του απλού και θα έχει τρεις κατηγορίες. Ανδρών, γυναικών και μία ειδική κατηγορία για νυν και πρώην αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης, οι οποίοι εργάζονται στον χώρο του Τύπου.

Η προκήρυξη της διοργάνωσης με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες θα ετοιμαστεί μέσα στο προσεχές διάστημα, αλλά οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να δηλώνονται από τώρα γνωστοποιώντας ονοματεπώνυμο, μέσο, ιδιότητα, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας. Επίσης, για οποιαδήποτε απορία μπορούν ν’ απευθύνονται στον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Γιάννη Φάκαρο στο τηλέφωνο 6974-016302. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται είτε με e-mailείτε με faxστην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (info@httf.gr και 210-5223455) ή στον Π.Σ.Α.Τ. (psat@otenet.gr και 210-3635777) ή και στους δύο μαζί.

Βέβαιοι ότι το πρωτάθλημα θα προσφέρει θαυμάσια ευκαιρία για χαλάρωση μέσα σε όμορφες συνθήκες η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., η οποία εντάσσει αυτή τη δραστηριότητα στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που ακολουθεί και ο Π.Σ.Α.Τ., που πάντα βοηθά πρόθυμα σε τέτοιες εκδηλώσεις, καλούν και φέτος τους εργαζόμενους στον χώρο του Τύπου να δηλώσουν μαζικά συμμετοχή!!!

 

                                                                             

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ