Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συγχαρητήριες επιστολές Γ.Γ.Α. και Π.Σ.Α.Τ. για την εθνική ανδρών

Συγχαρητήριες επιστολές στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από την εθνική ομάδα ανδρών απέστειλαν η γενική γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (Π.Σ.Α.Τ.). Οι επιστολές αναφέρουν:

 

Κύριο

Μανώλη Κολυμπάδη

Πρόεδρο

Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας

Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου από την Εθνική μας Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην πόλη Σβέσατ της Αυστρίας!

Πρόκειται για μία σπουδαία επιτυχία της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αφού για πρώτη φορά το άθλημα σημειώνει τόσο μεγάλη διάκριση σε διεθνή διοργάνωση.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο Καλλίνικος Κρεάνγκα, ο Κώστας Παπαγεωργίου και ο αναπληρωματικός Τάσος Ρηνιώτης έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες κρεμώντας στο στήθος τους το ασημένιο μετάλλιο, μετά από μία καταπληκτική πορεία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και έναν πολύ δύσκολο τελικό με τη Γερμανία.

Παρακαλώ να διαβιβάσετε τα θερμά μου συγχαρητήρια στους πρωταθλητές μας και τον προπονητή τους Κώστα Βατσακλή, μαζί με τις ευχές μου για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

Η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού

Κυριακή Γιαννακίδου

 

 

Κύριο

Μανώλη Κολυμπάδη

Πρόεδρο Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών σας εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από την Εθνική Ομάδα Ανδρών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διεξήχθη στην Αυστρία.

Σας παρακαλούμε να διαβιβάσετε τα συγχαρητήριά μας, στους αθλητές και τον προπονητή τους για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

                                                                Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                                               Ο γενικός γραμματέας

Σωτήρης Τριανταφύλλου                                        Θοδωρής Νταβέλος

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ