Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έναρξη στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών

P2110064

P2110064Δύο εβδομάδες μετά από την έναρξη των πρωταθλημάτων της Α1 εθνικής κατηγορίας, όπως και της Α2 γυναικών, μπαίνει στην αφετηρία αυτό το Σαββατοκύριακο και η Α2 ανδρών επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Δέκα ομάδες, επτά από την Αθήνα και τρεις από την περιφέρεια, θα κυνηγήσουν το καλύτερο σε μία διοργάνωση, που παραδοσιακά θα ‘λεγε κάποιος συναρπάζει κάθε χρόνο και προσφέρει δυνατές και αμφίρροπες αναμετρήσεις. Οι αγώνες διεξάγονται συγκεντρωτικά και πάλι στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Αύριο και μεθαύριο θα γίνουν οι τρεις πρώτες αγωνιστικές και το πρωτάθλημα θα λήξει στις 9 Μαρτίου.

Ο νεοφώτιστος Ίφιτος Πατρών αποτελεί την εντελώς καινούργια παρουσία στην κατηγορία, ενώ μετά από πάρα πολλά χρόνια βρίσκεται σε αυτή το Π.Κ.Δ. Ταύρου, που υποβιβάστηκε από την Α1. Η συμμετοχή πολλών νυν και πρώην διεθνών αθλητών διατηρεί και φέτος ψηλά το αγωνιστικό επίπεδο. Θυμίζουμε ότι ο πρωταθλητής ανεβαίνει απευθείας στην Α1 εθνική, ο 2ος και ο 3ος της κατάταξης πάνε στα μπαράζ ανόδου, ενώ οι δύο τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται στη Β΄Εθνική. Αυτό το Σαββατοκύριακο συνεχίζονται και τα πρωταθλήματα των τοπικών κατηγοριών της Αττικής, ενώ αρχίζουν και όμιλοι της Β΄Εθνικής στη Βόρεια Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στην Α2 ανδρών:

Το Σάββατο στις 13.00:

Δ.Α.Ο. Ταύρου-Ποσειδών Λουτρακίου

Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Α.Σ. Η Πρόοδος

Α.Σ. Ίφιτος Πατρών-Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων

Α.Σ. Το Γυμνάσιο-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Ε.Α. Βόχας-Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας

Το Σάββατο στις 16.00:

Ποσειδών Λουτρακίου-Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Ε.Α. Βόχας

Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων-Α.Σ. Το Γυμνάσιο

Α.Σ. Η Πρόοδος-Α.Σ. Ίφιτος Πατρών

Δ.Α.Ο. Ταύρου-Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Την Κυριακή στις 10.00:

Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Ποσειδών Λουτρακίου

Α.Σ. Ίφιτος Πατρών-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Α.Σ. Το Γυμνάσιο-Α.Σ. Η Πρόοδος

Ε.Α. Βόχας-Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων

Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας-Π.Κ.Δ. Ταύρου  

 

* Φωτό: Στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα στην Α2 κατηγορία ανδρών στο Σ.Ε.Φ.. Αριστερά ο Θοδωρής Τσόπελας, που φέτος αγωνίζεται στην Α.Ε.Κ. και τη Β΄Εθνική και δεξιά ο Παναγιώτης Κούνουπας, που το καλοκαίρι μετακινήθηκε στην Πρόοδο.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ