Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άρεσε πολύ και φέτος το τουρνουά ανεξαρτήτων στα Ιωάννινα

Ioannina 2o_anexartiton

Ioannina 2o_anexartitonΣε γιορτή του αθλήματος μετατράπηκε το 2ο ανοικτό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανεξαρτήτων αθλητών, που έγινε στη πόλη των Ιωαννίνων την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε τα περσινά επίπεδα (αγωνίστηκαν 55 μετά τους 49 της περσινής διοργάνωσης) και στο κάλεσμα δεν ανταποκρίθηκαν μόνο ντόπιοι φίλοι του πινγκ πονγκ, αλλά και άτομα από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, την Κόνιτσα και τη Θεσπρωτία. Το τουρνουά διοργάνωσε με επιτυχία ο Αθλητικός Σύλλογος «Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων» µε την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισµού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης του ∆ήµου Ιωαννιτών, τη συνδροµή του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.), τη συνεργασία του Π.Ο.Φ.Επ.Α και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Στο κλειστό γυµναστήριο της πόλης των Ιωαννίνων οι συμμετέχοντες απόλαυσαν παιχνίδια στις 3,5 ώρες, που κράτησε η όμορφη αθλητική εκδήλωση, έριξαν πολύ ιδρώτα σαν…κανονικοί αθλητές κι έδειξαν την ικανοποίησή τους για την όλη διοργάνωση εκφράζοντας την ελπίδα να καθιερωθεί.

Giannena anexartitoi_2013Πραγματοποιήθηκαν πέντε ηλικιακές κατηγορίες στους άνδρες, ενώ μια γυναίκα, που έλαβε συμμετοχή, αγωνίστηκε υποχρεωτικά σε κατηγορία ανδρών. Εξάλλου, στο τουρνουά τιμήθηκαν οι δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία συμμετέχοντες, που ήταν ο Βύρωνας Μπρέχας, 76 ετών από τα Γιάννενα και ο Ζαν Βλοντάρσκι, 75 ετών, Γάλλος, μόνιμος κάτοικος Θεσπρωτίας, καθώς επίσης η Μαριάνα Βλοντάρσκι, σύζυγος του Ζαν ως μοναδική γυναικεία συμμετοχή στους αγώνες.

Αφού ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του σωματείου για το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες ν’ αναφέρουμε τα αποτελέσματα σε κάθε κατηγορία:

Κατηγορία 18-29 ετών:

1ος  Χρήστος Λαγάρος (Κοζάνη)

2ος Στέφανος Μουγάκος (Κοζάνη)

3ος Δημήτρης Καλομοίρης (Ιωάννινα)

Κατηγορία  30-39 ετών:   

1ος Άγγελος Κοσμάς (Ιωάννινα)

2ος Ανδρέας Τόλιας (Ιωάννινα)

3ος Κώστας Βαβάτσικος (Ιωάννινα)

Κατηγορία  40-49 ετών:

1ος Νίκος Καρακασίδης (Θεσσαλονίκη)

2ος Κώστας Βουβαλίδης (Θεσσαλονίκη)

3ος Νίκος Βραζιτούλης (Ιωάννινα)

Κατηγορία  50-59 ετών :

1ος Δημήτρης Πάροδος (Θεσ/νίκη)

2ος Γρηγόρης Βλασσάς (Αθήνα)

3ος Χρήστος Καρατζένης (Ιωάννινα)

Κατηγορία  60 και άνω:

1ος Παναγιώτης Παγουρτζής (Κόνιτσα)

2ος Ιωάννης Λάμπρου (Θεσσαλονίκη)

3ος Ηλίας Κουρούδης (Θεσσαλονίκη)

Φωτό 1: Πανοραμικό πλάνο από το γυμναστήριο των Ιωαννίνων στις ώρες διεξαγωγής των αγώνων

Φωτό 2: Πέντε ανεξάρτητοι των μεγαλύτερων ηλικιακών κατηγοριών δείχνουν με μία αναμνηστική φωτό την ευχαρίστησή τους για τη συμμετοχή στο τουρνουά των Ιωαννίνων. Από αριστερά οι Παντελής Κυρίτσης, Βασίλης Κίτσιος, Παναγιώτης Καρακατσάνης, Παναγιώτης Παγουρτζής, και Βαγγέλης Κυρίτσης.  

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ