ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΛΥΜΠΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΣΑΤ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΛΥΜΠΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΣΑΤ

«Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών – γυναικών που διεξήχθη στη πόλη Σβέσχατ της Αυστρίας, τέλειωσε χτες βράδυ αφήνοντας στις καρδιές όλων όσων υπηρετούμε το άθλημα αυτό στη πατρίδα, γλυκά και ονειρεμένα συναισθήματα.

Το πρώτο, και μάλιστα ασημένιο μετάλλιο στον ομαδικό ανδρών και το χάλκινο μετάλλιο του Παναγιώτη Γκιώνη, μας έκαναν όλους υπερήφανους, πρώτα γιατί είμαστε Έλληνες που δεν μας πτοούν οι κάθε είδους δυσκολίες και ύστερα γιατί η εμφάνιση, πάνω απ’ όλα, όλων των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Θέλω από βάθους καρδιάς να ευχαριστήσω τα παιδιά με τα οποία τόσα χρόνια προσπαθούμε μαζί να φέρουμε διακρίσεις στη πατρίδα και βέβαια τους προπονητές τους που διαχρονικά δούλεψαν μαζί τους και τους έφεραν σε σημείο να βλέπουν στα μάτια τον κάθε αντίπαλο απ’ όποια χώρα και αν προέρχεται.

Τέλος ευχαριστώ τους εκατοντάδες φίλους του αθλήματος - αθλητές, προπονητές, διοικητικά στελέχη των σωματείων μας, συνεργάτες μας στο Δ.Σ., διαιτητές, την ηγεσία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, την Γενική Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Κυριακή Γιαννακίδου – και πάνω απ’ όλα τον πρώτο πολίτη της πατρίδας, τον εξοχότατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, για τα συγχαρητήρια και τις ευχές τους. Ήταν για τα παιδιά, το προπονητικό τιμ και για εμένα προσωπικά ένα ονειρεμένο και πέρα από κάθε προσδοκία 10ήμερο.

Την προσεχή Πέμπτη 17/10 περιμένουμε όλους τους φίλους του αθλήματος στο Σ.Ε.Φ. στις 7 το απόγευμα, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τις μεγάλες επιτυχίες του αθλήματός μας αλλά και για να σφίξουμε το χέρι όλων των παιδιών που μας έκαναν περήφανους».

 

Μ.Γ. ΚΟΛΥΜΠΑΔΗΣ

Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsportimages epathla-zeus1images genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped