Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συγχαρητήρια του Γιάννη Ανδριανού στην εθνική ομάδα ανδρών

JOHN03 andrianos

JOHN03 andrianosΤη δευτεραθλήτρια Ευρώπης εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός και τη συνεχάρη για τα δύο μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας.  Στη συνάντηση παρέστησαν οι αθλητές Καλλίνικος Κρεάνγκα, Παναγιώτης Γκιώνης, Κώστας Παπαγεωργίου, Τάσος Ρηνιώτης, ο προπονητής Κώστας Βατσακλής και ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.και έφορος των εθνικών ομάδων Μανώλης Κολυμπάδης, ο οποίος σύστησε το κάθε μέλος της ομάδας στον υφυπουργό. «Συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σας. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και περήφανοι με αυτό που καταφέρατε στην Αυστρία. Το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό και το χάλκινο στο απλό  από τον Παναγιώτη Γκιώνη ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας. Είναι διακρίσεις, που αποδεικνύουν τη δυναμική του αθλήματος, ενώ γνωρίζω ότι γίνεται δουλειά και στις υποδομές και υπάρχει η νέα γενιά που θα πάρει τη σκυτάλη», τόνισε ο Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος είχε ενημερωθεί για τις πρόσφατες επιτυχίες των  παίδων Γιάννη Σγουρόπουλου και του Στράτου Δαμιανή με τα τρία μετάλλια στο όπεν της Σερβίας.

JOHN07 andrianosΟ Μανώλης Κολυμπάδης από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά για την τιμητική πρόσκληση της παρουσίας στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και σημείωσε ότι «πέρα από αυτούς τους αθλητές, που διακρίθηκαν στο Σβέσατ, υπάρχουν δεκάδες παιδιά, τα οποία εξελίσσονται χάρη στις θυσίες των οικογενειών τους και θ’ αποτελέσουν τα επόμενα χρόνια τη διάδοχη κατάσταση». Επισήμανε ακόμα ότι η εθνική ανδρών βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο που με εξαίρεση υπερδυνάμεις του χώρου (όπως η Κίνα, η Γερμανία, η Ιαπωνία) «κοιτάζει στα μάτια κάθε αντίπαλο, μπορεί να νικήσει κάθε εθνικό συγκρότημα κι άλλωστε στο τελευταίο Παγκόσμιο πρωτάθλημα είχε πάρει την τιμητική 12η θέση».

Πέρα από τα συγχαρητήρια και την αναφορά στους αγώνες, στη συνάντηση, που κράτησε περίπου μισή ώρα, έγινε συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, όπως και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα μέσα από τις γνωστές δυσμενείς συγκυρίες.

JOHN10 andrianosΟ πρόεδρος της ομοσπονδίας και οι αθλητές είπαν ότι θα ήθελαν την πολιτεία δίπλα τους σε αυτή τη δύσκολη εποχή και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού υπογράμμισε ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί ώστε η αδιάκοπη προσπάθειά τους να γίνεται με όσο γίνεται καλύτερη προοπτική. Και καθώς δήλωσε φίλος του αθλήματος υποσχέθηκε ότι στο προσεχές διάστημα θα πάει να παρακολουθήσει από κοντά αγώνα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

 

Φωτογραφίες Icon Press (www.iconpress.gr

Φωτό1 : Αναμνηστική φωτό των μελών της εθνικής ομάδας και του προέδρου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τον υφυπουργό

Φωτό 2: Ο Γιάννης Ανδριανός υποδέχεται πρώτον τον αρχηγό της εθνικής Ελλάδας Κώστα Παπαγεωργίου και ακολουθούν οι υπόλοιποι διεθνείς

Φωτό 3: Ο υφυπουργός και η αποστολή της εθνικής μας ομάδας στα πρώτα λεπτά της συζήτησής τους 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ