Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με 229 δηλώσεις συμμετοχής το φετινό τουρνουά του Α.Σ. Πέρα Αθηνών!

Pera koritsia_sel_16_thema_2

Pera koritsia_sel_16_thema_2Στο αγωνιστικό προσκήνιο και πάλι οι μικροί σε ηλικία αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Το καθιερωμένο αναπτυξιακό τουρνουά του Α.Σ. Πέρα Αθηνών διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, Άνω Καλαμάκι) σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και θα εμφανίσει…ποσότητα και ποιότητα. Πάει για πολύ μεγάλο αριθμό συμμετοχών, καθώς έχουν δηλώσει συνολικά 229 παιδιά από τις κατηγορίες εφήβων, παίδων, κορασίδων, παμπαίδων και παγκορασίδων και παράλληλα θα συγκεντρώσει απ’ όλες τις ηλικίες σπουδαία ονόματα σε πανελλήνιο επίπεδο. Μικρή ανταπόκριση υπήρξε μόνο για την κατηγορία των νεανίδων και γι’ αυτό βγήκε από το πρόγραμμα.

Οι συμμετοχές χωρίζονται σε 26 έφηβους, 58 παίδες, 35 κορασίδες, 71 παμπαίδες και 39 παγκορασίδες και δεν προέρχονται μόνο από σωματεία της Αττικής, αλλά και από την Πάτρα, τα Χανιά, την Κορινθία, την Τήνο, το Ηράκλειο και τη Χίο! Αύριο Σάββατο αγωνίζονται οι παίδες, οι έφηβοι και οι κορασίδες και το πρόγραμμα ανοίγει στις 09.00 με τους παίδες. Την Κυριακή, επίσης από τις 9 το πρωί, παίρνουν σειρά οι παμπαίδες και στις 12 αρχίζουν οι παγκορασίδες. Η πρώτη φάση των αγώνων περιλαμβάνει γκρουπ και η δεύτερη νοκ άουτ ματς. Το τουρνουά φιλοξενείται και φέτος στην κεντρική σάλα του αθλητικού κέντρου.

 

* Φωτό από το τουρνουά του Α.Σ. Πέρα το καλοκαίρι του 2010 και την απονομή στο απλό παγκορασίδων στις ηλικίες 9 και 10 ετών. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου είχε βρεθεί τότε η Ε. Τέρπου, 2η ήταν η Κ. Μαυράκη και τρίτες η Μ. Μαυράκη και η Ι. Γερασιμάτου

 

 

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ