Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πολύ δυνατές παρουσίες στο «Ατομικό Κύπελλο ανδρών», ακυρώθηκε η διοργάνωση για τις γυναίκες

Vlotinos pseira

Vlotinos pseiraΑνταπόκριση κατά το ήμισυ είχε από τα σπουδαιότερα ονόματα της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης το Ατομικό Κύπελλο το ΤΟΠ 16, Tsiokas agonistikiπου θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η διοργάνωση με προσκλήσεις, η οποία εισήχθη φέτος στο καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με σκοπό να δώσει σε άνδρες και γυναίκες τη δυνατότητα για επιπλέον παιχνίδια, επρόκειτο να γίνει και στις δύο μεγάλες ηλικιακές κατηγορίες. Ωστόσο, ενώ στους άνδρες η απαιτούμενη 16άδα συμπληρώνεται απ’ όλους σχεδόν τους αθλητές, που βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις του ελληνικού πίνακα αξιολόγησης, στις γυναίκες οι αντίστοιχοι αγώνες ακυρώθηκαν αναγκαστικά λόγω μικρής συμμετοχής. 

Το καινούργιο event αφορά μόνο στο αγώνισμα του απλού και γίνεται με προσκλήσεις προς τους καλύτερους αθλητές/τριες βάσει του ranking list. Ουσιαστικά αποτελεί την ευκαιρία των ανδρών και των γυναικών να μετάσχουν σε μία δεύτερη δυνατή διοργάνωση ατομικού χαρακτήρα εκτός από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, μια που το ΤΟΠ 8 θα διεξαχθεί φέτος μόνο για τις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 32 πρώτοι/ες στους πίνακες αξιολόγησης των μεγάλων κατηγοριών. Στις γυναίκες έκαναν αποδοχή της πρόσκλησης μόνο οκτώ (για αρκετές αθλήτριες πάντως, ήταν δεδομένο ότι δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος) κι ως εκ τούτου ματαιώθηκαν οι αγώνες.  

Στους άνδρες οι 16 αθλητές, που δήλωσαν συμμετοχή φτάνουν μέχρι το νούμερο 20 του πίνακα αξιολόγησης. Υπάρχουν και δύο αναπληρωματικοί, οι οποίοι πρέπει να βρίσκονται το πρωί του Σαββάτου στο φαληρικό στάδιο για το ενδεχόμενο να λείψει κάποιος από τους δηλωθέντες.

Οι συμμετέχοντες αθλητές στο πρωτάθλημα «Ατομικό Κύπελλο Ανδρών με πρόσκληση», όπως αναφέρονται και στην ενότητα «ανακοινώσεις» του σάιτ της ομοσπονδίας (www.httf.gr), είναι οι ακόλουθοι:

1. Κώστας Παπαγεωργίου (Α.Σ. Πέρα Αθηνών)

2. Γιάννης Βλοτινός (Α.Σ. Αετοί Πόλης)

3. Κώστας Λαγογιάννης (Α.Σ. Πέρα Αθηνών)

4. Λευτέρης Μάκρας (Α.Σ. Πέρα Αθηνών)

5. Ντανιέλ Τσιόκας (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

6. Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (Α.Ο. Αμφιθέας)

7. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος (Α.Ο. Αμφιθέας)

8. Αντώνης Μαλινάκης (Γ.Σ. Άρης Βούλας)

9. Γιώργος Κανάσης (Α.Ο. Πεύκης)

10. Γιάννης Γεωργαντάς (Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας)

11. Κωνσταντίνος Αγγελάκης (Α.Σ. Η Πρόοδος)

12. Κωνσταντίνος Μουτσάκης (ΟΑ. Χανίων)

13. Σπύρος Κιούφης (Π.Κ.Δ. Ταύρου)

14. Νίκος Αντωνιάδης (Α.Σ. Η Πρόοδος)

15. Γιάννης Παπαδάκης (Α.Ο. Πεύκης)

16. Γιώργος Νταλιάνης (Α.Ο. Ηράκλειο 2001)

Αναπληρωματικοί

Βασίλης Κανναβός (Α.Σ. Το Γυμνάσιο)

Γιώργος Παντερής (Α.Ο. Ηράκλειο 2001)

 

Φωτό: Δύο πρώην συμπαίκτες στην εθνική ομάδα ανδρών, ο Γιάννης Βλοτινός (αριστερά) και ο Ντανιέλ Τσιόκας (δεξιά) δίνουν σίγουρα άλλο χρώμα στο Ατομικό Κύπελλο ΤΟΠ 16 με τη συμμετοχή τους.

 

                                                          

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ