Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με μία νίκη και μία ήττα συνέχισε στη Σουηδία η Στόρφορς των Χριστοφοράκη, Εξάρχου

Xristoforaki afisa

Xristoforaki afisaΕπιστροφή σε δυνατά ματς διασυλλογικών πρωταθλημάτων στο εξωτερικό αυτό το Σαββατοκύριακο για αθλήτριες της εθνικής μας ομάδας γυναικών, δύο εβδομάδες μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας. Την αρχή έκαναν το μεσημέρι του Σαββάτου η Μαρία Χριστοφοράκη και η Φιλαρέτη Εξάρχου, οι οποίες ενίσχυσαν τη Στόρφορς ΒΤΚ στα παιχνίδια της 2ης και της 3ης αγωνιστικής για το γκρουπ του νότου στην Α΄κατηγορία της Σουηδίας. Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στη Σπαρβάγκεν η ομάδα τους συνέχισε με μία νίκη και μία ήττα. Αξιοσημείωτο ότι διαφημίζοντας τις τελευταίες ημέρες τα δύο παιχνίδια του το σκανδιναβικό κλαμπ έβαλε σε αφίσα φωτογραφία της Χριστοφοράκη (αυτό ακριβώς δείχνει η αθλήτρια στη φωτό που δημοσιεύουμε).

Στον πρώτο σημερινό αγώνα η Στόρφορς κάμφθηκε 6-2 από την Άνγκμπι, μία ομάδα που αποτέλεσε και πέρσι υψηλό εμπόδιο. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες πάλεψαν όλα τα ματς, αλλά τελικά κατάφεραν μόνο ένα θετικό αποτέλεσμα. Το πέτυχε στο πρώτο ατομικό παιχνίδι της η Εξάρχου όταν λύγισε με 3-2 σετ τη Ροξάνα Ιστράτε. Στη συνέχεια έχασε με 3-1 από τη Λίντα Μπέργκστρομ. Η Χριστοφοράκη έδωσε τρεις ατομικούς αγώνες. Ηττήθηκε πρώτα από τη Μπέργκστρομ με το ίδιο σκορ, έπειτα από την Καρολίν Βέρσαλ με 3-2 σετ και στο τέλος από την Ιστράτε με 3-1. Οι δύο φίλες αγωνίστηκαν μαζί και στο διπλό και γνώρισαν κι εκεί ήττα στις λεπτομέρειες με 3-2 σετ από τις Ιστράτε/Βέρσαλ.

Λίγες ώρες μετά η Στόρφορς αντιμετώπισε την Πενγκ Da BTΚ. Είχε σαφώς πιο εύκολο έργο και επιβλήθηκε με 6-0. Η Εξάρχου νίκησε δύο αθλήτριες ασιατικής καταγωγής, την Κε Γιου με 3-0 και τη Σουν Τάο με 3-1 σετ. Η Χριστοφοράκη επικράτησε 3-0 της Σουν Τάο κι επίσης 3-0 της Ιζαμπέλ Έντεν.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ