Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πέντε Έλληνες διεθνείς δήλωσαν συμμετοχή στο ισχυρό γερμανικό όπεν

227 national_team

227 national_teamΗ Ευρώπη θα συνεχίσει και θα κλείσει μέσα στον Νοέμβριο τη σειρά των World Tour της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.) για το 2013. Την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί το πολωνικό όπεν και θ’ ακολουθήσει το γερμανικό, στο οποίο δήλωσαν συμμετοχή πέντε Έλληνες διεθνείς. Πρόκειται για τους αθλητές Καλλίνικο Κρεάνγκα, Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο, Γιώργο Κωνσταντινόπουλο και τις αθλήτριες Αγγελίνα Παπαδάκη και Γεωργία Ζαβιτσάνου (φωτό). Το παραδοσιακά πολύ δυνατό τουρνουά θα γίνει στο Βερολίνο από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου. Διαδοχικά θα έρθουν τα δύο τελευταία World Tour του φετινού προγράμματος στο Εκατερίνμπουργκ της Ρωσίας (20-24/11) και στη Στοκχόλμη της Σουηδίας (27/11-01/12).

Οι αγώνες στο Βερολίνο θα θυμίζουν γι’ άλλη μία χρονιά…Παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς θα συγκεντρώσουν αθλητές κι αθλήτριες από 49 χώρες όλων των ηπείρων! Δεν θ’ απουσιάσει καμία από τις μεγάλες δυνάμεις του χώρου, θα μετάσχουν κορυφαία ονόματα του αθλήματος και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κρεάνγκα δεν θα βρεθεί απευθείας στον 1ο γύρο του απλού και θα πρέπει να περάσει από τα προκριματικά γκρουπ. Πρόκειται ν’ αγωνιστούν 255 αθλητές και 151 αθλήτριες. Από την προκριματική διαδικασία θα περάσουν φυσικά και οι υπόλοιποι τέσσερις διεθνείς, ενώ ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος στους άνδρες, όπως και η Ζαβιτσάνου στις γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και στους αγώνες under 21. Στα διπλά τέλος, το ζευγάρι, που έχει οριστικοποιηθεί προς το παρόν, είναι αυτό των αδερφών Κωνσταντινόπουλων. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ LAOLA1.TV ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΒΑΛΤΕΡ ΒΕΛΣ-ΕΝΕΜΠΟΝ

Διήμερο Τσάμπιονς Λιγκ στο μεταξύ, ακολουθεί για τους κορυφαίους πρεσβευτές μας στο εξωτερικό, τον Παναγιώτη Γκιώνη και τον Καλλίνικο Κρεάνγκα. Μάλιστα, ένας από τους αγώνες των γαλλικών κλαμπ, στα οποία αγωνίζονται, θα έχει απευθείας κάλυψη από το διαδίκτυο. Αύριο το βράδυ (20.30 Ελλάδας) η Ανζέ υποδέχεται τη γερμανική Οχσενχάουζεν για την 3η αγωνιστική του γκρουπ Α. Οι δύο ομάδες έχουν υποστεί από μία ήττα απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου, τη ρωσική Όρενμπουργκ και κυνηγούν τη νίκη ώστε ν’ αυξήσουν τις πιθανότητες για την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης. Η ομάδα του Γκιώνη περιμένει περισσότερους από 2.500 θεατές να την ενισχύσουν στην πολύ δύσκολη προσπάθεια για την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη στη φετινή σεζόν. Το Σάββατο, στις 20.00 ώρα Ελλάδας, η Ενεμπόν θ’ αγωνιστεί στο Βελς κόντρα στην τοπική Βάλτερ για την 3η ημέρα του γκρουπ C. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδικτυακό Laola1.tv, όπως και τρία ακόμα παιχνίδια της διοργάνωσης αυτό το τριήμερο (υπάρχει linkαπό την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος www.ettu.org κι εκεί μπορείτε να δείτε και το υπόλοιπο πρόγραμμα των μεταδόσεων). Η ομάδα του Κρεάνγκα προέρχεται από εντός έδρας ήττα 3-1 από την επικεφαλής του γκρουπ Βέρντερ Βρέμης, ενώ οι Αυστριακοί πέτυχαν στην πρεμιέρα μεγάλη νίκη εναντίον της ίδιας ομάδας μέσα στη Γερμανία με 3-1! Ουσιαστικά δηλαδή, η πρώην πρωταθλήτρια Γαλλίας «καίγεται» για το θετικό αποτέλεσμα ώστε να κρατήσει σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης εν όψει του 2ου γύρου των γκρουπ.

 

* Η φωτό της Γεωργίας Ζαβιτσάνου από τον Πέτρο Γιαννακούρη.

 

                                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ