Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Οι νικητές της κλήρωσης για τις μπλούζες των δευτεραθλητών Ευρώπης

Το μεσημέρι του Σαββάτου κι έπειτα από την σχετική κλήρωση, που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο περιθώριο της προκριματικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών, προέκυψαν οι πέντε νικητές της κλήρωσης για τις ισάριθμες μπλούζες των μελών της δευτεραθλήτριας Ευρώπης εθνικής μας ομάδας ανδρών.

Στον διαγωνισμό, που είχε τεράστια συμμετοχή, μεγάλοι τυχεροί ήταν ο Γιώργος Στεργιόπουλος (παίρνει την μπλούζα του Καλλίνικου Κρεάνγκα), ο Ανδρέας Μιχαήλ (του Παναγιώτη Γκιώνη), ο Βασίλης Τσουλχάς (του Κώστα Παπαγεωργίου), ο Σωτήρης Παναγιώτου (του Τάσου Ρηνιώτη) και ο Ανδρέας Τσεγγενές (που κερδίζει αυτή του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Βατσακλή). Την κλήρωση έκανε η διευθύντρια των διοικητικών υπηρεσιών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Στέλλα Νικολουδάκη, η οποία ήταν στη γραμματεία των αγώνων στο Σ.Ε.Φ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το αναλυτικό ρεπορτάζ τη Δευτέρα στη διεύθυνση του διαδικτυακού μπλογκ (greektabletennis.blogspot.gr), που οργάνωσε τον διαγωνισμό. Θυμίζουμε ότι η ερώτηση του διαγωνισμού ήταν πόσα σετ συνολικά (σε ματς στο απλό, το διπλό και το ομαδικό) έπαιξε ο Παναγιώτης Γκιώνης στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας. Η σωστή απάντηση είναι 82 (33 σετ στο ομαδικό, 33 στο ατομικό και 16 στο διπλό)!

 

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped