Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Ο Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. ανανέωσε την ιστοσελίδα του

PB062190Στον «αέρα» βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η ανανεωμένη ιστοσελίδα του Πανελληνίου Ομίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Στην ίδια διεύθυνση (www.pofepa.gr) οι άνθρωποι του αθλήματος βλέπουν τώρα μία σύγχρονη εικόνα, μία πιο εύχρηστη και πιο φιλική στον χρήστη πλατφόρμα, που δημιουργήθηκε με μεράκι. Όπως τονίζει ο Όμιλος στην πρώτη σελίδα του σάιτ προχώρησε σε αυτή την κίνηση στην προσπάθειά του να βελτιώσει τις υπηρεσίες του προς τους φίλους και τις φίλες του αθλήματος. Στο ίδιο σημείωμα ενημερώνει μεταξύ άλλων ότι «μεταφέραμε όλα τα δεδομένα από την προηγούμενη ιστοσελίδα και προσθέσαμε ταυτόχρονα ορισμένες νέες ενότητες, όπως «για την ιστορία…», «Έντυπα», «Κανονισμός παιδιάς», «Φίλοι Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. και επιχειρείν», ότι «οι ενότητες των φωτογραφιών και των βίντεο θα ενημερώνονται από αγώνες και εκδηλώσεις του Ομίλου» και ότι «σταδιακά θα υπάρχει ενημέρωση στην ενότητα των αποτελεσμάτων, με τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες της περιόδου 2004-2007, που λόγω τεχνικού προβλήματος είχαν χαθεί από την προηγούμενη ιστοσελίδα».

Τέλος, ο Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. ευχαριστεί θερμά τον Χρίστο Τροχούτσο για τον σχεδιασμό αυτής της ιστοσελίδας, όπως και για την τεχνική υποστήριξη, που παρείχε και θα παρέχει από δω και στο εξής στον Όμιλο.

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped