Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σχεδόν 100 αθλητές/τριες έδωσαν το «παρών» στο Πασχαλινό τουρνουά στην Πάτρα

Ώθηση να συνεχίσουν με παρόμοιες πρωτοβουλίες και στο μέλλον δίνει στα πατρινά σωματεία Φαέθων Α.Ο., Α.Σ. Προμηθέας και Α.Ο. Φάρος η επιτυχία του «Πασχαλινού τουρνουά» ανδρών-γυναικών, που διοργάνωσαν την περασμένη Κυριακή στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Το όπεν έγινε στο ΠΕΑΚ Τόφαλος με την υποστήριξη της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και συγκέντρωσε 75 αθλητές και 19 αθλήτριες. Οι περισσότεροι προέρχονταν φυσικά από σωματεία της Πάτρας, ωστόσο αγωνίστηκαν και αρκετοί από την Αθήνα, την Τρίπολη, την Αμαλιάδα και την Κόρινθο, στοιχείο ενδεικτικό για τη σημαντική ανταπόκριση, που συνάντησε το όπεν.

Με καλό αγωνιστικό επίπεδο και σωστή οργάνωση το φιλικού χαρακτήρα ατομικό τουρνουά έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να μετρήσουν τις δυνάμεις τους χωρίς πίεση και να χαλαρώσουν μακριά από το άγχος των επίσημων δραστηριοτήτων. Πήραν μέρος αθλητές από τη Β΄Εθνική έως την Α1 κατηγορία και πρόσφεραν στους θεατές δυνατά παιχνίδια, αλλά μετείχαν και παλιοί αθλητές, όπως και απλοί φίλοι του πινγκ-πονγκ, που με την παρουσία τους φανέρωσαν ότι υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για τέτοιες διοργανώσεις.

Οι νικητές και οι νικήτριες ήταν οι εξής:

ΑΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ:

1. Δημήτρης Νικολόπουλος (ΑΟ Παγώνα Πάτρας)

2. Ανδρέας Τσεγγενές (ΑΟ Παγώνα Πάτρας)

3. Σωτήρης Ζήκος (ΑΟ Γαλήνη)

3. Κωνσταντίνος Χατζηλυγερούδης (ΠΟΚ Έσπερος Καλλιθέας)

 

ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

1. Φωτεινή Πουλιάση (ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας)

2. Μαρία Καλημέρη (ΑΟ Παγώνα Πάτρας)

3. Βασιλική Ηλιοπούλου (ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας)

3. Χριστίνα Αθανασοπούλου (ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας)

Στο πνεύμα των ημερών ο 1ος αθλητής και η 1η αθλήτρια πήραν ως έπαθλο από ένα αρνί, χορηγία του αθλητή Διονύση Κολλιόπουλου και του Φάρου Πάτρας. Στους 2ους δόθηκε δωροεπιταγή, χορηγία του Φαέθων Α.Ο., ενώ στους 3ους δόθηκαν ρούχα, χορηγία από το κατάστημα gp sports. Επίσης, σε όλους τους αθλητές μοιράστηκαν προϊόντα της εταιρίας XENIA foods. Όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και οι διοργανωτές υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθήσουν μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να πραγματοποιήσουν και δεύτερο παρόμοιο τουρνουά.

 

                                                                  

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ