Νέο ραντεβού με τον κόσμο στο Athens Heart έχει η Επιτραπέζια Αντισφαίριση Ταύρου

Athens Heart_3Τις προωθητικές κινήσεις για το άθλημα, που άρχισε το καλοκαίρι, τις συνεχίζει και στη νέα σεζόν η Επιτραπέζια Αντισφαίριση Ταύρου. Εναρκτήριος «σταθμός» μάλιστα, γίνεται και φέτος το εμπορικό κέντρο Athens Heart, στην οδό Πειραιώς 180, εκεί όπου είχε γίνει η πρώτη εκδήλωση τον περασμένο Ιούνιο. Αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο οι χιλιάδες επισκέπτες του γνωστού πολυκαταστήματος θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με το δημοφιλές άθλημα, το οποίο μάλιστα ανέβασε τη δημοτικότητά του με τις πρόσφατες επιτυχίες της εθνικής ομάδας ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας! Στον ισόγειο χώρο των εγκαταστάσεων θα τοποθετηθούν τραπέζια και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ τη μία μέρα και από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ την άλλη ο κόσμος θα μπορεί ελεύθερα να δοκιμάζει τις δυνατότητές του με τη μικρή ρακέτα. Πέρα από αυτό, θα γίνει επίδειξη από πρωταθλητές της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου, ενώ προπονητές και αθλητές του σωματείου θα αναλύουν χτυπήματα και θα δίνουν τις βασικές πληροφορίες για το άθλημα.

Η διάδοση του πινγκ πονγκ είναι ο σκοπός και αυτού του event, για την πραγματοποίηση του οποίου η Ε.Α. Ταύρου συνεργάζεται ξανά με το Athens Heart και τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Επιπλέον, την Κυριακή οργανώνεται ένα ακόμα «σπορ και θέαμα» για τους μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου της πόλης. Στην υπόγεια αίθουσα του συγκεκριμένου σχολείου στεγάζεται χρόνια τώρα η Ε.Α. Ταύρου και όπως κι άλλες φορές, έτσι και μεθαύριο, οι αθλητές της θα κάνουν επίδειξη στα παιδιά προκειμένου να τους μάθουν περισσότερα στοιχεία για το άθλημα. 

 

* Φωτό του Πέτρου Γιαννακούρη από προηγούμενη δραστηριότητα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο γνωστό εμπορικό κέντρο. Σε πρώτο πλάνο οι προπονητές της Ε.Α. Ταύρου Άρης Τσακίρογλου και Αλέξης Αρσενιάδης (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα) παίζουν μεταξύ τους και δείχνουν τεχνικές του αθλήματος. 

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped