Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ειδικός συνεργάτης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε θέματα επικοινωνίας και χορηγιών ο Ν. Λάκατας

Lakatas me_Gio_Kreanga

Lakatas me_Gio_KreangaΣυνεργάτη στο νευραλγικό κομμάτι των χορηγιών απέκτησε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Όπως αποφασίστηκε στη χτεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου ο Νίκος Λάκατας αναλαμβάνει άμεσα ειδικός συνεργάτης της ομοσπονδίας σε θέματα επικοινωνίας και χορηγιών. Υπέγραψε το σχετικό συμβόλαιο και θα έχει την αρμοδιότητα να «τρέξει» την προσπάθεια ώστε να βρεθούν σπόνσορες και κατ’ επέκταση να έρθουν ουσιαστικά έσοδα στην ομοσπονδία κι από άλλες πηγές πλην της κρατικής επιχορήγησης. Είναι μία κίνηση που κρίθηκε αναγκαία από τη διοίκηση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., καθώς δεν καρποφόρησαν αντίστοιχες προσπάθειες εδώ και χρόνια, ενώ η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει τεράστιες δυσκολίες. Ο Νίκος Λάκατας είναι δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών κι εργάζεται στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Γνωρίζει πολύ καλά και τον χώρο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, καθώς είναι εν ενεργεία αθλητής (τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Έσπερο Καλλιθέας), ενώ έχει δημιουργήσει και blog στο internet, που ασχολείται αποκλειστικά με το άθλημα.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ο Νίκος Λάκατας δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Είμαστε σε μία δύσκολη συγκυρία για όλους, η αγορά έχει πέσει και η οικονομική κρίση έχει πλήξει και το άθλημά μας. Ωστόσο, είναι επιτακτική η ανάγκη ν’ αναζητήσουμε χορηγούς και να ψάξουμε για συνεργασία με κάποιο τηλεοπτικό κανάλι, μέσα από την οποία θα διαφημιστεί η επιτραπέζια αντισφαίριση και θα έρθουν χρήματα. Με κύριο «όχημα» τις τεράστιες επιτυχίες της εθνικής ομάδας ανδρών τον περασμένο μήνα, θα προσπαθήσουμε να βρούμε χορηγούς ώστε ν’ ανταπεξέλθει η ομοσπονδία στις οικονομικές δυσκολίες. Παράλληλα, αν υπάρξει και προβολή από την τηλεόραση, τότε το άθλημα θα γίνει περισσότερο γνωστό στον κόσμο και θα τραβήξει κοντά του πιο πολλά παιδιά, που είναι βασικό ζητούμενο». 

 

* Φωτό: Ο Νίκος Λάκατας ανάμεσα στα μεγάλα “αστέρια” του ελληνικού πινγκ πονγκ τον Παναγιώτη Γκιώνη και τον Καλλίνικο Κρεάνγκα μετά το τέλος της εορταστικής εκδήλωσης στο Σ.Ε.Φ. προς τιμήν των αθλητών της εθνικής μας ομάδας ανδρών για τα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ