Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

H Δράμα στο επίκεντρο με το 1ο ανοιχτό τουρνουά μικρών ηλικιών

Drama Youth_2013_afisa

Drama Youth_2013_afisaΤο 1ο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της Δράμας ανοίγει το πρωί τις πύλες του και υποδέχεται με τις καλύτερες προϋποθέσεις εκατοντάδες φίλους του αθλήματος. Στο πρώτο ανάλογο εγχείρημά της η όμορφη ακριτική πόλη φιλοδοξεί να προχωρήσει σε άρτια διοργάνωση, μέσα από την οποία θα τιμήσει το άθλημα, θα το διαφημίσει και θα το φέρει ακόμα πιο κοντά στους κατοίκους της περιοχής. Το  δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Κραχτίδης» γίνεται αύριο και μεθαύριο «ορμητήριο» για δεκάδες αθλητές από τις κατηγορίες νέων, παίδων, κορασίδων, παμπαίδων και παγκορασίδων και πολλοί ακόμα προπονητές, συνοδοί, παράγοντες και φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν στο τουρνουά χρώμα Πανελληνίου πρωταθλήματος. Το συγκεκριμένο όπεν είναι το 4ο στο φετινό καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το διοργανώνει η (πολύπειρη πια από τέτοια events) Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας και το σωματείο Α.Σ.Ε.Α. Δράμας.

Στους αγώνες, που υπολογίζονται για τους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης, πρόκειται να πάρουν μέρος 153 αγόρια και κορίτσια, καθώς έχουν δηλωθεί 21 έφηβοι, 46 παίδες, 53 παμπαίδες, 9 κορασίδες και 24 παγκορασίδες. Τα παιδιά προέρχονται από σωματεία δέκα διαφορετικών περιοχών της χώρας και συγκεκριμένα της Φλώρινας, της Αλεξανδρούπολης, της Καβάλας, της Κοζάνης, της Κομοτηνής, της Έδεσσας, της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων, της Αθήνας και φυσικά της Δράμας. Έχει ακυρωθεί η κατηγορία των νεανίδων, επειδή δήλωσαν συμμετοχή μόνο δύο αθλήτριες. Σε κάθε μία από τις πέντε κατηγορίες η πρώτη φάση περιλαμβάνει γκρουπ και η δεύτερη νοκ άουτ, συμπεριλαμβανομένων και αγώνων διαβάθμισης. Το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει αύριο στις 09:00 με τα γκρουπ των παμπαίδων και των παγκορασίδων. Όταν αυτά ολοκληρωθούν, τότε θα γίνει η τελετή έναρξης κι έχει υπολογιστεί από τις 11:30 έως τις 12:00. Στις 12:40 μπαίνουν στα τραπέζια οι νέοι, οι παίδες και οι κορασίδες και στις 15:30 θα πάρουν σειρά αγώνες της δεύτερης φάσης. Το πρόγραμμα το Σάββατο αναμένεται να τελειώσει περίπου στις 20:30 και την Κυριακή θα συνεχιστεί από τις 09:00 με τους αγώνες διαβάθμισης των νέων και των παμπαίδων. Οι ημιτελικοί των συγκεκριμένων κατηγοριών θα γίνουν στις 10:40, οι ημιτελικοί των υπόλοιπων κατηγοριών από τις 12:30 και μετά, ενώ όλοι οι τελικοί πρόκειται να διεξαχθούν γύρω στις 15:10.

Tο τουρνουά έχει προβληθεί με αφίσα, με φυλλάδια και ανακοινώσεις, ενώ ζωηρό ενδιαφέρον έχουν δείξει ήδη τα τοπικά μέσα ενημέρωσης με ρεπορτάζ για τις τελευταίες ετοιμασίες. Οι Δραμινοί έχουν αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στο άθλημα τα τελευταία χρόνια. Δημιούργησαν και θυγατρικές ομάδες μέσα από τον τοπικό Α.Σ.Ε.Α. ώστε να έχουν αγώνες περισσότεροι αθλητές και πιστεύουν ότι τέτοια πρωταθλήματα μπορούν να παίξουν ρόλο για να έρθουν στο άθλημα πιο πολλά παιδιά.  

Να θυμίσουμε και τους 33 χορηγούς διότι η συμβολή τους θα είναι καθοριστική και σε αυτή την αθλητική εκδήλωση:

Βασ. Κ. Ιωαννίδης Α.Ε.Β.Ε.   Mercendes-Benz

Ηλεκτρικές συσκευές Χρηστίδης

Κοτόπουλα Αδριανής          

Οικιακά σκεύη-σέρβις Ιωάννης Πετρόπουλος

Χρώματα βερνίκια Ζαφειρόπουλος Ι.

Ηλεκτρικές συσκευές Κυνιαζόπουλος Α.Ε.   

Οπτικά Δαμιανός Τριανταφυλλίδης

Ποδήλατα Θ. Μιχαηλάκης      

Ενδύματα Ι. Κωνσταντινίδης & Σια Ο.Ε.      

Café del Sol Γεώργιος Παυλίδης

Πληροφορική  Keptor Solutions      

Κομμωτήρια-κουρεία  Χρήστος-Σόφη         

Τζάμια κρύσταλλα Πέτρος Χαραλαμπίδης    

Courier Γεώργιος Χαραλαμπίδης «Πόρτα πόρτα»

Αυτοκίνητα Ανταλλακτικά-Πλυντήριο Βασίλης Δουλκέρογλου

Αυτοκίνητα Συνεργεία Γεώργιος Κύρου & ΣΙΑ Ο.Ε. 

Café Noir Θεοχάρης Ευσταθιάδης

Ταβέρνα «Το Βαρέλι» Θεόδωρος     

Φροντιστήρια Άγγελος Δικμάνης Σχολή Ξένων Γλωσσών Axon

Φωτοβολταϊκά, Θέρμανση, Κλιματισμός Χαράλαμπος Πάδκαλος

Φωτοβολταϊκά, Θέρμανση, Κλιματισμός Ευσταθιάδης Ε. & ΣΙΑ Ε.Ε.

Χρυσοχοεία-κοσμηματοπωλεία Νικόλαος Χρηστίδης

Snack bar Γιώτα Κασαπίδου 

Σούπερ μάρκετ Γουντσίδης Α.Ε.

HOTEL Kouros

HOTEL Marianna      

HOTEL Tasco 

HOTEL Εμπορικό      

Γαλακτοκομικά Βιομηχανία Γάλακτος Δράμας «Νεογάλ»

Αθλητικά Είδη Ιωάννης Κατσαντώνης «Ping pong shop»

Εμπόριο-Αντιπροσωπείες-Διανομές    Χ. Θεοχαρίδου-Β. Παναγιωτίδου     

Εστιατόριο Ελληνικόν Ν. Κυρμιζής-Στέφ. Θεοδωρίδης       

Εστιατόριο «Μεζέ μεζέ» Σίμος Μαυρίδης

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ