Στάση …επιτραπέζια αντισφαίριση στο Athens Heart

Athens Heart_1Καλή απήχηση είχε και αυτή τη φορά η κίνηση για την προβολή του αθλήματος, που οργάνωσε στο εμπορικό κέντρο Athens Heart, η Επιτραπέζια Αντισφαίριση Ταύρου σε συνεργασία με το κατάστημα και τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Στην οδό Πειραιώς 180 δημιουργήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο στάση …πινγκ πονγκ, από την οποία υπολογίζεται ότι πέρασαν περίπου 200 επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι. Στον ισόγειο χώρο των εγκαταστάσεων και αμέσως μετά την είσοδο στήθηκαν συνολικά τρία τραπέζια και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, προσέλκυσαν πλήθος κόσμου. Πολλές δεκάδες παιδιά, που είναι και το κύριο ζητούμενο, ήρθαν σε επαφή με το άθλημα και θέλησαν να μάθουν κάποια από τα μυστικά του από τους προπονητές και τους αθλητές του σωματείου. Φυσικά το τραπέζι, στο οποίο τοποθετήθηκε ρομπότ προπόνησης, είχε την μεγαλύτερη …ζήτηση και οι μικροί φίλοι ενθουσιάζονταν με τα διαδοχικά χτυπήματα.

Athens Heart_2Παράλληλα έβλεπαν επίδειξη από τους προπονητές, αλλά και τους νεαρούς πρωταθλητές της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου, ενώ οι ειδικοί ανέλυαν χτυπήματα κι έδιναν βασικές πληροφορίες για το άθλημα. Επίσης, σε τρία σημεία περιμετρικά του χώρου οι υπεύθυνοι του σωματείου ανάρτησαν αφισούλες και πέρα από τη δραστηριότητα του σωματείου είχαν και τους μεγάλους πρωταγωνιστές των πρόσφατων επιτυχιών στην Αυστρία με τα δύο μετάλλια της εθνικής ομάδας ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Και είναι ουσιαστικό που συνολικά 70 επισκέπτες πήραν μαζί τους αιτήσεις εγγραφής για να δουν μήπως μπορούν να πάνε τα παιδιά τους στο άθλημα.

Την Κυριακή τέλος, η Ε.Α. Ταύρου πραγματοποίησε ανάλογη εκδήλωση εκεί όπου στεγάζεται, στο 2ο δημοτικό σχολείο της πόλης, σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. Αυτό το event ήταν αποκλειστικά για τους μαθητές του σχολείου προκειμένου να έρθουν πιο κοντά στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν περίπου 40 παιδιά και αρκετά από αυτά θα γραφτούν στο σωματείο. Το τελευταίο μάλιστα, αυξάνει τα ωράρια μαθημάτων και δημιουργεί περισσότερα γκρουπ με έκτακτες προπονήσεις και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

* Στις φωτό του Πέτρου Γιαννακούρη δύο όμορφες εικόνες από την εκδήλωση στο μεγάλο εμπορικό κέντρο. Στη δεύτερη ο επικεφαλής προπονητής της Ε.Α. Ταύρου Άρης Τσακίρογλου καθοδηγεί παιδιά.

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped