Φιλικό τουρνουά διοργανώθηκε με επιτυχία στην Τήνο

DSC 6422Ανοιχτό φιλικό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης για όλες τις ηλικίες, για άτομα με αθλητικό δελτίο και χωρίς, έγινε με επιτυχία το περασμένο Σάββατο 16 Νοεμβρίου στην Τήνο. Περιλάμβανε μόνο το αγώνισμα του απλού, φιλοξενήθηκε  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Λυκείων στη Χώρα του όμορφου νησιού και το διοργάνωσαν από κοινού η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Α.Ο. Ποσειδών Τήνου. Συγκέντρωσε περίπου 70 αθλητές κι αθλήτριες και είχε συμμετοχές και από την Αθήνα ύστερα από ειδική πρόσκληση των διοργανωτών σε τέσσερα σωματεία! Ο αντιπρόεδρος του Ποσειδώνα Βαγγέλης Περιβολαράκης μάς έδωσε όλα τα στοιχεία για το ανεπίσημο event, το οποίο ήταν ιδέα του τοπικού σωματείου.  

DSC 6555Στα περίπου πέντε χρόνια κατ’ αρχάς, που λειτουργεί το τμήμα πινγκ πονγκ, ο Ποσειδών (ο οποίος καλλιεργεί ακόμα το βόλεϊ) έχει οργανώσει τουρνουά τοπικού χαρακτήρα, αλλά πρώτη φορά μεγάλωσε την εμβέλεια. Έκανε τις κατηγορίες παμπαίδων-παγκορασίδων, παίδων-κορασίδων, νέων-νεανίδων, αλλά και μία για τους άνδρες, ενώ αν ήθελε ένας αθλητής ή μία αθλήτρια μπορούσε να πάρει μέρος μέχρι και σε δύο κατηγορίες. Κάλεσε όλους τους φίλους του αθλήματος από το νησί, είχε και ορισμένους μαθητές από τη Μύκονο, ενώ από την Αθήνα ήρθαν συνολικά 15 αθλητές/τριες. Οι διοργανωτές είχαν υπολογίσει ότι μπορούν να προσκαλέσουν έως τέσσερις ομάδες και με κονδύλι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να καλυφθούν τα έξοδα του ξενοδοχείου και ένα εισιτήριο πλοίου για τους αθλητές και τον συνοδό.  Προσκλήθηκαν τα σωματεία Α.Ο. Πεύκης, Παράδεισος Αμαρουσίου, Άρης Βούλας και Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας και ανταποκρίθηκαν με χαρά στέλνοντας μάλιστα και νεαρούς αθλητές οι οποίοι είναι σε πολύ υψηλές θέσεις στους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης, όπως οι Έλλη Φίσερ, Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, Φοίβη Πεχλιβανίδη και Αγγελίνα-Χριστίνα Δεβελέκου. Στο καλό επίπεδο των αγώνων μάλιστα, συνέβαλε με τη συμμετοχή του και ο προπονητής του Ποσειδώνα Βαγγέλης Τόμπρος. Είναι ο παλιός αθλητής του Άρη Νικαίας, ο οποίος ζει μόνιμα στην Τήνο!

DSC 6511Το τουρνουά είχε και χορηγούς, οι οποίοι φυσικά είχαν συμβολή στην επιτυχία του. Το ξενοδοχείο και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, στα οποία κατέλυσαν οι αποστολές, σούπερ μάρκετ, που πρόσφερε το πρωινό και εταιρείες πλοίων, που έκαναν στα εκπτώσεις στα εισιτήρια. Στους αγώνες παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Δημήτρης Γρυπάρης και ο περιφερειακός δημοτικός σύμβουλος Τήνου Μάνθος Βίλλας, οι οποίοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του τουρνουά. Επίσης, κάθισαν στη γραμματεία κι έδωσαν πολύτιμη βοήθεια με τις γνώσεις τους οι συνοδοί των αθηναϊκών σωματείων Αλίκη Δεβελέκου, Αντώνης Αλεξανδρόπουλος, Φρόσω Τσαχάκη και Σωτήρης Κανναβός.

DSC 6517Να προσθέσουμε για τον Ποσειδώνα ότι σήμερα απασχολεί περίπου 25 άτομα και κάνει προπονήσεις στο Γυμνάσιο Τήνου. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρόσφατα αγόρασε και πρόσφερε στον σύλλογο ένα τραπέζι.  

Αναφέρουμε τέλος και τους νικητές σε κάθε κατηγορία:

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

1. Αλέξης Καραματζιάνης

2. Μάρκος Βελαλόπουλος

3. Νίκος Βασιλάκης, Γιώργος Γάσπαρης      

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

1. Μαρία Αλεξανδροπούλου

2. Ιουλία Τσαγκάρη

3. Άννα Παπαγεωργίου, Μαρία Κλαυδιανού

ΠΑΙΔΕΣ

1. Γιάννης Νασίκας

2. Κωνσταντίνος Καραματζιάνης

3. Νεκτάριος Κελαδίτης, Γιάννης Βασιλάς

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

1. Έλλη Φίσερ

2. Αγγελίνα-Χριστίνα Δεβελέκου

3. Φοίβη Πεχλιβανίδη, Μαρία Αλεξανδροπούλου

ΕΦΗΒΟΙ

1. Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος

2. Γιάννης Νασίκας

3. Κωνσταντίνος Καραματζιάνης, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος

DSC 6549ΝΕΑΝΙΔΕΣ

1. Αγγελίνα-Χριστίνα Δεβελέκου

2. Μαρία Περιβολαράκη

3. Βαρβάρα Σημαντήρη, Αγγελική Κουνινιώτη

ΑΝΔΡΕΣ

1. Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος

2. Αντώνης Αλεξανδρόπουλος

3. Βαγγέλης Τόμπρος

4. Κωνσταντίνος Καραγεώργος      

 

Φωτογραφικό υλικό, που μας έστειλαν από την Τήνο οι διοργανωτές του τουρνουά:

Στην πρώτη φωτό διακρίνονται πολλά από τα παιδιά μικρής ηλικίας, που πήραν μέρος στους αγώνες, ενώ οι υπόλοιπες φωτό είναι από τις απονομές στις κατηγορίες νέων, παγκορασίδων, παμπαίδων και νεανίδων.  

gpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped