Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κλείνει ο 1ος γύρος στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών

PB242278

PB242278Η συνέχεια της αγωνιστικής δράσης στην Α2 εθνική κατηγορία των ανδρών δημιουργεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αυτό το Σαββατοκύριακο μετά τη μετάθεση της Α1 ανδρών για τις 21 και 22 Δεκεμβρίου. Στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα γίνουν αύριο και μεθαύριο η 7η, η 8η και η 9η αγωνιστική για να κλείσει έτσι ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος. Στο πρόγραμμα υπάρχουν και αυτή τη φορά δυνατές αναμετρήσεις με την Πρόοδο Ραφήνας να θέλει να κρατήσει το προβάδισμα και τον Άρη Νικαίας με την Ένωση Μελισσίων να παλεύουν για τη διατήρηση στις θέσεις των μπαράζ. Η αυριανή συνάντηση της Προόδου με τα Μελίσσια συγκεντρώνει την περισσότερη προσοχή. Το Σαββατοκύριακο συνεχίζονται και τα τοπικά διασυλλογικά πρωταθλήματα και σε κατηγορίες της Αττικής θα έχουμε φινάλε του 1ου γύρου κι έναρξη του 2ου.

Στην Α2 λοιπόν, η αήττητη Πρόοδος αναλαμβάνει αύριο μία ακόμα δύσκολη αποστολή αντιμετωπίζοντας την Ένωση Ποντίων, η οποία «σκαρφάλωσε» τον Νοέμβριο στην πρώτη 3άδα. Ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα του αγώνα το χάσμα γενεών ανάμεσα στους δύο πρώτους παίκτες της κάθε ομάδας, καθώς από τη μια πλευρά είναι οι νεαροί Αγγελάκης και Αντωνιάδης (16 και 15 ετών αντίστοιχα) και από την άλλη οι πολύπειροι πρώην διεθνείς Αμερικάνος και Παπαδημητρίου (46 και 41 ετών αντίστοιχα). Η Πρόοδος θ’ αναμετρηθεί επίσης με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου και τον Δ.Α.Ο. Ταύρου και θεωρητικά δεν αναμένεται να συναντήσει μεγάλες δυσκολίες. Τον πρώτο λόγο έχουν και τα Μελίσσια στα παιχνίδια με τον Δ.Α.Ο. Ταύρου και τον Γ.Α.Σ. Ελευσίς.

Τον Άρη Νικαίας, που έχει μόνο μία ήττα από τους πρωτοπόρους, τον περιμένει νέα δοκιμασία. Κι αν το Σάββατο μπορεί ν’ αρχίσει με πιο απλό έργο απέναντι στην ουραγό Ελευσίνα, τότε στη συνέχεια έχει μεγάλο ντέρμπι με τον Ίφιτο Πατρών, ο οποίος ισοβαθμεί με την Ένωση Ποντίων κι απλά υστερεί στην ισοβαθμία. Το νεοφώτιστο στην Α2 σωματείο της Αχαΐας έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ακόμα και τρεις νίκες και σε μια τέτοια περίπτωση θα επιφέρει σημαντικές ανακατατάξεις στη βαθμολογία. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται για τον Άρη Νικαίας και ο αγώνας κόντρα στο Γυμνάσιο, το οποίο είναι μαζί με τον Δ.Α.Ο. Ταύρου στην 5η θέση της κατάταξης. Στα παιχνίδια που ξεχωρίζουν και ο …εμφύλιος των δύο ομάδων του Ταύρου, του Π.Κ.Δ.Τ. και του Δ.Α.Ο.Τ., ενώ στις χαμηλές θέσεις υπάρχει αμφίρροπη αναμέτρηση του 9ου της βαθμολογίας Ποσειδώνα Λουτρακίου με την Ε.Α. Βόχας, η οποία βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στην Α2 ανδρών:

Το Σάββατο στις 13.00:

Α.Σ. Το Γυμνάσιο-Ποσειδών Λουτρακίου

Ε.Α. Βόχας-Α.Σ. Ίφιτος Πατρών

Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας-Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Το Σάββατο στις 16.00:

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων-Α.Σ. Η Πρόοδος

Α.Σ. Ίφιτος Πατρών-Άρης Νικαίας

Την Κυριακή στις 10:00:

Ποσειδών Λουτρακίου-Α.Σ. Η Πρόοδος

Δ.Α.Ο. Ταύρου-Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων

Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Α.Σ. Το Γυμνάσιο-Ε.Α. Βόχας

Την Κυριακή στις 13.00:

Ε.Α. Βόχας-Ποσειδών Λουτρακίου

Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας-Α.Σ. Το Γυμνάσιο

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Α.Σ. Ίφιτος Πατρών

Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων-Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Α.Σ. Η Πρόοδος-Δ.Α.Ο. Ταύρου                

                                               

* Στιγμιότυπο από το προηγούμενο αγωνιστικό διήμερο στην Α2 ανδρών και το ματς Δ.Α.Ο. Ταύρου-Άρης Νικαίας (αριστερά είναι ο Γ. Παϊτάρογλου και δεξιά ο Π. Αλεξανδρόπουλος).

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ