Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τις 210 έφτασαν οι δηλώσεις συμμετοχής στα «Τερζάκεια 2013»!

Terzakeia Afisa

Terzakeia AfisaΤο πόσο θετικά αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του αθλήματος την παρουσία στο ετήσιο καλεντάρι μίας σειράς από αναπτυξιακά ανοιχτά πρωταθλήματα ανά την Ελλάδα, είναι κάτι που έχει φανεί από καιρό. Από τη στιγμή δε, που η ανταπόκριση αθλητών και γονέων υπήρξε πραγματικά σημαντική ακόμα και σε τουρνουά με μικρό παρελθόν, τότε ήταν απόλυτα φυσικό να ξεπεράσει τις 200 δηλώσεις συμμετοχής το ιστορικότερο από αυτά τα όπεν! Ο λόγος για τα καθιερωμένα «Τερζάκεια», τα οποία γίνονται κάθε χρόνο από το 1997 στη μνήμη του Βασίλη Τερζάκη, του πρώτου εφόρου της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου. Η προθεσμία για τις δηλώσεις έληξε χτες βράδυ και το ενδιαφέρον τους έδειξαν έμπρακτα 210 αγόρια και κορίτσια. Το αξιολογημένο ατομικό eventθα διεξαχθεί στις 28 και 29 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60), διοργανώνεται από την  Επιτραπέζια Αντισφαίριση Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και περιλαμβάνει τις κατηγορίες νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων.

Οι δηλώσεις χωρίζονται σε 65 παμπαίδες, 33 παγκορασίδες, 53 παίδες, 22 κορασίδες, 29 νέους και 8 νεάνιδες. Στην τελευταία περίπτωση συμπληρώνεται οριακά ο αριθμός των απαιτούμενων κοριτσιών για να γίνει η κατηγορία και μπορεί οι οκτώ συμμετοχές να είναι λίγες, ωστόσο έχει μεγάλη σημασία, που τουλάχιστον θα καταστεί εφικτό να παίξουν ξανά και οι νεάνιδες, μετά από πολύ καιρό, σε τέτοιο τουρνουά! Το «Κύπελλο Βασίλη Τερζάκη» έχει κερδίσει προ πολλού την αναγνώριση και την εκτίμηση των σωματείων και είναι χαρακτηριστικό ότι και φέτος θα έχει πολλούς αθλητές από περιοχές εκτός Αττικής. Πέρα από τους αθηναϊκούς συλλόγους έχουν δηλώσει συμμετοχή αγόρια και κορίτσια από την Πάτρα, τη Χαλκίδα, τη Βέροια, την Καβάλα το Ξυλόκαστρο, την Κόρινθο, τα Χανιά, τη Χίο και τη Μυτιλήνη, η οποία αρχίζει και πάλι σιγά-σιγά να εμφανίζει ουσιαστική δραστηριότητα στο άθλημα.

Τα τελευταία στοιχεία για τα «Τερζάκεια», δηλαδή οι συμμετοχές, τα ωράρια και η αφίσα του τουρνουά δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. www.httf.gr. Στην αφίσα αναφέρονται και οι χορηγοί, που είναι πολλοί και βοηθούν καθοριστικά και φέτος για την επιτυχία των αγώνων. Στην ενότητα των ανακοινώσεων έχει αναρτηθεί φυσικά και η προκήρυξη του τουρνουά.

ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΤΟ ΟΠΕΝ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Στον Ταύρο θα γίνει το 6ο από τα συνολικά 13 όπεν μικρών ηλικιών της τρέχουσας περιόδου και θα κλείσει το 2013. Το αντίστοιχο ανοιχτό πρωτάθλημα, που θ’ ανοίξει το 2014, θα είναι αυτό της Βέροιας. Προκηρύχθηκε και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας. Το τουρνουά γίνεται στις 11 και 12 Ιανουαρίου και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Φώτη Τσιαλτζούδη, που υπήρξε αθλητής στη Βέροια. Το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με το δήμο της πόλης και το σωματείο Ο.Ε.Α. Βέροιας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Φιλίππειο, αφορούν μόνο στο απλό και οι ηλικιακές κατηγορίες είναι κι εδώ αυτές των εφήβων–νεανίδων, παίδων–κορασίδων και παμπαίδων–παγκορασίδων. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά και μόνο, το χρονικό διάστημα Πέμπτη 2 έως Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Για κάθε αθλητή κι αθλήτρια το παράβολο συμμετοχής είναι 20 ευρώ.

* Κι επειδή ετοιμάζονται και οι …μεγάλοι για το δικό τους ανοιχτό πρωτάθλημα η ομοσπονδία γνωστοποίησε σήμερα με ανακοίνωσή της ότι οι δηλώσεις συμμετοχής στο 2ο τουρνουά ανδρών-γυναικών με χρηματικά έπαθλα θα γίνουν ηλεκτρονικά στο διάστημα 27-31 Δεκεμβρίου 2013. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες γραμμένοι στη δύναμη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., οι οποίοι (-ες) ανήκουν στις ηλικιακές κατηγορίες ανδρών-γυναικών, Νέων ανδρών-Νέων γυναικών και εφήβων-νεανίδων (να έχουν γεννηθεί δηλαδή μέχρι και το έτος 1998). Από τους γεννηθέντες(-θείσες) από το έτος 1999 και μετά, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι (-ες) περιλαμβάνονται στους 50 πρώτους του πίνακα αξιολόγησης παίδων και στις 30 πρώτες του πίνακα αξιολόγησης κορασίδων.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ