Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

To link σε βίντεο του Sportshero.gr από τα «Τερζάκεια»

Η ιστοσελίδα Sportshero.gr, που καλύπτει με εικόνα στο διαδίκτυο σημαντικά γεγονότα από πολλά αθλήματα, βρέθηκε το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο του Μοσχάτου για ρεπορτάζ από τα «Τερζάκεια». Μίλησε με τον εκ των διοργανωτών προπονητή της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου Αλέξανδρο Αρσενιάδη και τον πρώην πρωταθλητή και νυν προπονητή Γιάννη Κορδούτη για τη σημασία αυτών των διοργανώσεων και τη βοήθεια που προσφέρουν στην ανάπτυξη του αθλήματος, ενώ έχει εκτενή στιγμιότυπα από τους προκριματικούς αγώνες της πρώτης ημέρας. Ετοίμασε βίντεο μισής ώρας σε ποιότητα HD και το ανέβασε στο ίντερνετ. Για όσους ενδιαφέρονται το σχετικό link είναι:

http://www.sportshero.gr/index.php/sports/pingpong/item/5593-mia-grothia-to-ping-pong-synexizei-tin-anaptixi-hd-video-on-air

Πρέπει να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα παρουσιάζει το κομμάτι από το τουρνουά με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Μια γροθιά το πινγκ πονγκ συνεχίζει την ανάπτυξη». Ο επικεφαλής του σάιτ Γιώργος Νιφλής σημειώνει μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ ότι «η σύμπραξη Ομοσπονδίας, Συλλόγων, Γονέων, Αθλητών, Προπονητών και Χορηγών, φέρνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, με απώτερο στόχο την πρόοδο των μικρών αθλητών και του αθλήματος που κατάφερε φέτος να φτάσει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο, αλλά και σε ομαδικό».

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped