Εκπλήξεις και κινήσεις με συμβολισμό στη γιορτή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την κοπή της βασιλόπιτας

Kopi pitas_8Η επικείμενη γιορτή της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα έχει και φέτος τη συνηθισμένη απλότητα, όμως θα πάρει και διαφορετικό χρώμα. Η εκδήλωση, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, στις 19.00, στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Κηφισίας 372), θα έχει και αυτή τη χρονιά κάποιες ξεχωριστές στιγμές. Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας ετοιμάζουν εκπλήξεις με δώρα από είδη του αθλήματος, θα κάνουν και βραβεύσεις που κρύβουν συμβολισμό, ενώ θα «συμπληρώσουν» το τελετουργικό με πλάνα από τις μεγάλες επιτυχίες της εθνικής μας ομάδας ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας. Επισημαίνεται βεβαίως, ότι η γιορτή πραγματοποιείται κυρίως για ν’ απονεμηθούν τα έπαθλα στις πρωταθλήτριες ομάδες των πρωταθλημάτων της ιεραρχίας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, γι’ αυτό η ομοσπονδία έχει προσκαλέσει στο κτίριο της Ε.Ο.Ε. όλο τον κόσμο του αθλήματος.

Η έκπληξη κατ’ αρχάς αφορά στην κλήρωση, που θα γίνει για πλούσια και καλά δώρα, τα οποία θα προσφέρει το κατάστημα με είδη πινγκ πονγκ GPSportsτου Γιώργου Πετρόχειλου, που είναι χορηγός της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Η συμβολική κίνηση σχετίζεται με τις καθιερωμένες ειδικές βραβεύσεις, αλλά προς το παρόν δεν αποκαλύπτονται περισσότερα στοιχεία για τα δύο αυτά σημεία. Εξάλλου, στη διάρκεια της εκδήλωσης θα μεταδίδονται σε προτζέκτορα πολλά πλάνα από τις ιστορικές στιγμές στο Σβέσατ, που έκαναν περήφανη όλη την οικογένεια της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Να θυμίσουμε τα 26 σωματεία, που θα πάρουν τα έπαθλά τους για τις επιτυχίες τους στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της περασμένης περιόδου:

Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Α.Ο. Αμφιθέας

Α.Ο. Παγώνα Πατρών

Δ.Α.Ο. Ταύρου

Φοίνικας Αγίας Σοφίας Πειραιά

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Γ.Σ. Άρης Βούλας

Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας

Α.Ο.Σ. Τελαμών

Άρης Νικαίας

Αθηνά Μαγκουφάνας

Π.Ο.Κ. Έσπερος

Α.Ο. Ελληνικού

Α.Ο. Διόνυσου

Α.Ο. Καρέα

Α.Ε.Κ.

Α.Ε. Νέας Κηφισιάς

Παναθηναϊκός

Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων

Α.Ο. Άρης 2006

Πανελλήνιος Γ.Σ.

Ν.Ε. Μεγαρίδος

Α.Σ. Αιγυπτιωτών Ελλήνων

Ο.Α.Α. Ηρακλείου Κρήτης

Παγχιακός Γ.Σ.

 

* Φωτό του Παντελή Θεοδωράκη με τα έπαθλα από προηγούμενη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

                                                         

 

 

Είσοδοςimages stiga logoimages genesislogoimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITE

diavgeia s

 

 

 

 images gdpr

 

 

 

 

 

gpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped