Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μέχρι αύριο οι δηλώσεις συμμετοχής για το αναπτυξιακό τουρνουά της Βέροιας

Veroia afisa

Veroia afisaΤη σειρά των όπεν μικρών ηλικιών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 συνεχίζει στο νέο έτος το ανοιχτό πρωτάθλημα της Βέροιας. Το 7ο αναπτυξιακό τουρνουά της σεζόν θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιανουαρίου, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Φώτη Τσιαλτζούδη και το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με το δήμο της πόλης και το σωματείο Ο.Ε.Α. Βέροιας. Η βορειοελλαδίτικη πόλη αγκαλιάζει γι’ άλλη μια φορά τα παιδιά, που ασχολούνται με το άθλημα και τα προσκαλεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Φιλίππειο για ν’ απολαύσουν δυνατούς αγώνες σε καλές συνθήκες. Οι on line δηλώσεις συμμετοχής έχουν αρχίσει από τις 2 Ιανουαρίου στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και ολοκληρώνονται αύριο.

Θυμίζουμε ότι για κάθε αθλητή κι αθλήτρια το παράβολο συμμετοχής είναι 20 ευρώ. Οι αγώνες αφορούν μόνο στο απλό και οι ηλικιακές κατηγορίες είναι των εφήβων–νεανίδων, παίδων–κορασίδων και παμπαίδων–παγκορασίδων με ελάχιστο αριθμό συμμετοχών για τη διεξαγωγή μιας κατηγορίας τους 8 αθλητές/τριες. Το τουρνουά βαθμολογείται για τον πίνακα αξιολόγησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει κι εδώ γκρουπ στην πρώτη φάση και νοκ άουτ ματς στη δεύτερη με διαβάθμιση για όλες τις θέσεις. Η κλήρωση των γκρουπ θα γίνει την Παρασκευή, στις 18.00, στο γυμναστήριο των αγώνων. Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr) αναρτήθηκαν τελευταία η αφίσα του τουρνουά και προσφορές ξενοδοχείων.

…ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ…

Την ώρα που οι νεαροί θα έχουν δραστηριότητα στη Βέροια ενεργοί αθλητές, βετεράνοι και ανεξάρτητοι θα βρουν το δικό τους νέο αγωνιστικό πεδίο στο 1ο τουρνουά του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., ο οποίος πρόσφατα εντάχθηκε στα μέλη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας» (βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο γήπεδο ποδόσφαιρου στη διεύθυνση Αγίου Ανδρέου 16) και χωρίζεται σε δύο events. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο με τους αγώνες βετεράνων και ανεξαρτήτων, οι οποίοι θα έχουν τη στήριξη του Π.Ο.Φ.Επ.Α. και την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Οι δύο κατηγορίες θα συνεχίσουν και την επόμενη ημέρα, ενώ μόνο την Κυριακή θα παίξουν οι εν ενεργεία αθλητές κι αθλήτριες από 19 ετών και πάνω στο ξεχωριστό πρωτάθλημα, που γίνεται με τη συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Το παράβολο συμμετοχής για κάθε αθλητή/τρια είναι 15 ευρώ τόσο στο eventτων βετεράνων-ανεξαρτήτων, όσο και σε αυτό των εν ενεργεία παικτών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στις προκηρύξεις, που έχουν αναρτηθεί στο σάιτ της ομοσπονδίας (www.httf.gr) και την ενότητα «διάφορα νέα». Ο Πανιώνιος τιτλοφορεί την αθλητική εκδήλωση και σαν «χορηγική πρόταση», καθώς χρειάζεται την οικονομική στήριξη ειδικά στους πρώτους μήνες της λειτουργίας του.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ