Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αύριο στην Ε.Ο.Ε. η εκδήλωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Kopi pitas_17

Kopi pitas_17Το θερμό καλωσόρισμα στη νέα χρονιά, με την αισιοδοξία και το χαμόγελο, που πάντα απαιτείται, όσες δυσκολίες κι αν υπάρχουν, πραγματοποιεί επίσημα αύριο Τετάρτη η  Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της. Η καθιερωμένη γιορτή θα φιλοξενηθεί στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Κηφισίας 372), θ’ αρχίσει στις 19.00 και στη διάρκειά της θ’ απονεμηθούν τα έπαθλα στις πρωταθλήτριες ομάδες των πρωταθλημάτων της ιεραρχίας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, ενώ θα γίνουν και ειδικές βραβεύσεις. Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει κόσμο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από κάθε μετερίζι, καθώς και αρκετούς επίσημους από άλλους φορείς, που βοηθούν το άθλημα με όποιο τρόπο μπορούν. Η «οικογένεια» του πινγκ πονγκ θα υποδεχτεί το 2014, θ’ αποχαιρετήσει το ιδιαίτερα πετυχημένο 2013 και θα στείλει μήνυμα-προτροπή προς όλους τους φίλους του αθλήματος να συνεχίσουν τη μεγάλη προσπάθεια ώστε να έρθουν νέες σπουδαίες στιγμές παρά τις οικονομικές αντιξοότητες.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει εκπλήξεις με βραβεύσεις που κρύβουν συμβολισμό και με δώρα από είδη του αθλήματος. Η συμβολική κίνηση έχει σχέση με τις καθιερωμένες ειδικές βραβεύσεις, ενώ  θα κληρωθούν πλούσια και καλά δώρα από το κατάστημα με είδη πινγκ πονγκ GP Sports του Γιώργου Πετρόχειλου, που είναι χορηγός της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Εξάλλου, στη  διάρκεια της εκδήλωσης θα μεταδίδονται σε προτζέκτορα πολλά πλάνα από τις ιστορικές στιγμές της εθνικής ομάδας ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σβέσατ, που χάρισαν πρωτόγνωρες συγκινήσεις σε όλους τους ανθρώπους της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Τα 26 σωματεία, που θα πάρουν τα έπαθλά τους για τις επιτυχίες τους στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της περασμένης περιόδου είναι τα ακόλουθα:

Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Α.Ο. Αμφιθέας

Α.Ο. Παγώνα Πατρών

Δ.Α.Ο. Ταύρου

Φοίνικας Αγίας Σοφίας Πειραιά

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Γ.Σ. Άρης Βούλας

Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας

Α.Ο.Σ. Τελαμών

Άρης Νικαίας

Αθηνά Μαγκουφάνας

Π.Ο.Κ. Έσπερος

Α.Ο. Ελληνικού

Α.Ο. Διόνυσου

Α.Ο. Καρέα

Α.Ε.Κ.

Α.Ε. Νέας Κηφισιάς

Παναθηναϊκός

Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων

Α.Ο. Άρης 2006

Πανελλήνιος Γ.Σ.

Ν.Ε. Μεγαρίδος

Α.Σ. Αιγυπτιωτών Ελλήνων

Ο.Α.Α. Ηρακλείου Κρήτης

Παγχιακός Γ.Σ.

           

* Στιγμιότυπο από απονομή επάθλων σε σωματεία παλαιότερη εκδήλωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την κοπή της βασιλόπιτας (φωτό Παντελής Θεοδωράκης).                                                

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ