Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στη 13η θέση η εθνική ανδρών στον πρώτο διεθνή πίνακα ομαδικού για το 2014

P1291154

P1291154Την τιμητική 13η θέση κράτησε η εθνική ομάδα ανδρών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο πρώτο World Tour Ranking για το 2014. Ο πίνακας του Ιανουαρίου ανακοινώθηκε αυτές τις ημέρες από τη διεθνή ομοσπονδία του αθλήματος (I.T.T.F.) και με βάση πάντα την ατομική βαθμολογία των τριών πρώτων αθλητών της (Γκιώνη, Κρεάνγκα και Παπαγεωργίου) η Ελλάδα διατηρήθηκε με 248 βαθμούς στο νούμερο 13 (τον Δεκέμβριο είχε 242). Είναι και αυτό τον μήνα συντροφιά με τη Σιγκαπούρη, όμως υπολογίζεται εκείνη στην 13η θέση, ενώ έχει ξανά απόσταση δύο βαθμών από τη 12η της κατάταξης Γαλλία (250 βαθμοί).

Πίσω από την εθνική μας και τους Ασιάτες βρίσκονται η Λευκορωσία και η Τσεχία με 244 βαθμούς. Στην πρώτη 5άδα φιγουράρουν πάντα η Κίνα, η Γερμανία, η Ιαπωνία, η κινεζική Ταϊπέι και η Κορέα.

Στον αντίστοιχο πίνακα των γυναικών η εθνική μας είναι τον Ιανουάριο στο νούμερο 36 με 164 βαθμούς. Έχει τους ίδιους βαθμούς με τη Νιγηρία, όταν τον τελευταίο μήνα του 2013 ήταν επίσης με 164 βαθμούς στο νούμερο 34 του W.T.R. μαζί με τη Μαλαισία. Θυμίζουμε ότι στο προσεχές Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικού, τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου στο Τόκιο, η εθνική ανδρών θ’ αγωνιστεί στην 1η κατηγορία (Championship Division), ενώ το συγκρότημα των γυναικών παραμένει στη 2η (Second Division) μαζί με τα σημερινά βαθμολογικά δεδομένα στον πίνακα αξιολόγησης.

COMPETITION MANAGER ΣΤΟ ΟΠΕΝ NEΩN ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ Ο Δ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Στη Σουηδία θα κάνει την αρχή για το 2014 ως διευθυντής αθλήματος σε τουρνουά της I.T.T.F. ο Δημοσθένης Μεσσήνης. Θα είναι competition manager στο όπεν νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, που θα γίνει στο Όρεμπρο της σκανδιναβικής χώρας από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 23 Φεβρουαρίου και εντάσσεται στη σειρά του Global Junior Circuit. Θυμίζουμε ότι ειδικά γι’ αυτά τα τουρνουά ο πρώην γενικός γραμματέας και νυν υπεύθυνος μηχανογράφησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. δημιούργησε και παράδωσε στην I.T.T.F. τον Δεκέμβριο του 2012 το νέο ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης δηλώσεων, το οποίο εφαρμόζεται εδώ κι έναν χρόνο.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ