Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρώτες αγωνιστικές του 2ου γύρου σε Α1 και Α2 ανδρών

Diplo OSFP-Amfithea

Diplo OSFP-AmfitheaΟι άνδρες θα …μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στο πρώτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο των εθνικών διασυλλογικών πρωταθλημάτων επιτραπέζιας αντισφαίρισης για το 2014. Αύριο και μεθαύριο θ’ αγωνιστούν οι ομάδες της Α1 και της Α2 κατηγορίας ανδρών, μάλιστα και στις δύο διοργανώσεις θα διεξαχθούν οι τρεις πρώτες αγωνιστικές του 2ου γύρου, δηλαδή η 10η, η 11η και η 12η. Το μεγάλο ντέρμπι απουσιάζει και από βαθμολογικής πλευράς τραβάνε περισσότερο την προσοχή κάποιες δυνατές αναμετρήσεις για την Α2. Για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα των γυναικών δεν υπάρχει δράση στο πρόγραμμα αυτού του διημέρου, ωστόσο συνεχίζονται τα διασυλλογικά πρωταθλήματα των τοπικών κατηγοριών.

Στην Α1 των ανδρών ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός και ο 2ος της κατάταξης Α.Σ. Πέρα Αθηνών αναμένεται να προσθέσουν έξι ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό τους χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Οι Πειραιώτες θα συναντήσουν κατά σειρά τα Ταταύλα, τη Φιλία Ορεστιάδας και το Ηράκλειο Αττικής. Ο σημερινός πρωταθλητής Ελλάδας θ’ αντιμετωπίσει το Ηράκλειο, τον Α.Ο. Πεύκης και τον Ο.Α. Χανίων.

Από τις ομάδες, οι οποίες είναι χαμηλά στη βαθμολογία, το 7ο Ηράκλειο έχει το πλέον δύσκολο πρόγραμμα για να ελπίζει σε κάτι (αφού θα βρει απέναντί του και τον Α.Ο. Αμφιθέας), ενώ η Φιλία και τα Χανιά, που βρίσκονται στις δύο επόμενες θέσεις, μπορούν να βελτιώσουν τα βαθμολογικά τους δεδομένα. Η ομάδα της Κρήτης θα παλέψει με τον Α.Ο. Πεύκης, ενώ έχει μπροστά της και την ουραγό Παγώνα Πάτρας, ενώ το σωματείο της Ορεστιάδας θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της εναντίον του Άρη Βούλας.

Στην Α2 των ανδρών προμηνύεται γερή κόντρα το μεσημέρι του Σαββάτου μεταξύ της Ένωσης Ποντίων Μελισσίων και του Ίφιτου Πατρών, που συγκατοικούν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Λίγη ώρα αργότερα ο Ίφιτος ίσως γίνει απειλή και για την πρωτοπόρο Πρόοδο, πάντως είναι στο χέρι της ομάδας της Ραφήνας να διατηρήσει το αήττητο και αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Επίσης, το Σάββατο συγκρούονται και ο Ποσειδών Λουτρακίου με τον Δ.Α.Ο. Ταύρου με φόντο την προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αυτή τη στιγμή ο Ποσειδών βρίσκεται στην καταδικαστική 9η θέση και ο Δ.Α.Ο.Τ. στην 8η με μόλις έναν βαθμό περισσότερο. Ο 2ος της βαθμολογίας Άρης Νικαίας θα χρειαστεί να πιάσει καλή απόδοση για να επαναλάβει τις τρεις νίκες, που είχε πετύχει στην έναρξη του πρωταθλήματος με τους ίδιους αντιπάλους (θεωρητικά πιο δύσκολο το Π.Κ.Δ. Ταύρου), ενώ στα ενδιαφέροντα ματς συμπεριλαμβάνεται και αυτό του 5ου της βαθμολογίας Α.Σ. Γυμνάσιο με τα Μελίσσια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου στις δύο εθνικές κατηγορίες:

Στην Α1 ανδρών:

Το Σάββατο στις 13:00:

Α.Ο. Παγώνα Πάτρας-Γ.Σ. Άρης Βούλας

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Α.Ο. Ταταύλα

Α.Ο. Αμφιθέας-Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας

Ο.Α. Χανίων-Α.Ο. Πεύκης

Το Σάββατο στις 16:00:

Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Α.Ο. Ηράκλειο 2001

Ο.Α. Χανίων-Α.Ο. Παγώνα Πάτρας

Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Α.Ο. Ταταύλα-Γ.Σ. Άρης Βούλας

Την Κυριακή στις 10:00:

Α.Ο. Πεύκης-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Α.Ο. Ηράκλειο 2001-Α.Ο. Αμφιθέας

Α.Ο. Παγώνα Πάτρας-Α.Ο. Ταταύλα

Άρης Βούλας-Φιλία Ορεστιάδας

Την Κυριακή στις 13:00:

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Α.Ο. Ηράκλειο 2001

Α.Ο. Αμφιθέας-Α.Ο. Πεύκης

Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Ο.Α. Χανίων

Στην Α2 ανδρών:

Το Σάββατο στις 13.00:

Ποσειδών Λουτρακίου-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Α.Σ. Η Πρόοδος-Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων-Ίφιτος Πατρών

Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας-Ε.Α. Βόχας

Το Σάββατο στις 16.00:

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Α.Σ. Το Γυμνάσιο

Άρης Νικαίας-Ποσειδών Λουτρακίου

Α.Σ. Ίφιτος Πατρών-Α.Σ. Η Πρόοδος

Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Την Κυριακή στις 10:00:

Ε.Α. Βόχας-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Α.Σ. Το Γυμνάσιο-Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων

Ποσειδών Λουτρακίου-Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Δ.Α.Ο. Ταύρου-Α.Σ. Ίφιτος Πατρών

Την Κυριακή στις 13.00:

Α.Σ. Η Πρόοδος-Α.Σ. Το Γυμνάσιο

Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων-Ε.Α. Βόχας

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας

 

* Φωτό: Στιγμιότυπο από το ματς του διπλού στην αναμέτρηση Ολυμπιακού-Αμφιθέας στο προηγούμενο αγωνιστικό διήμερο της Α1 ανδρών (Ρηνιώτης/Μέντες-Αδερφοί Κωνσταντινόπουλοι).

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ