Θεαματικά στιγμιότυπα από διεθνείς αγώνες στη web TV του sportshero.gr

Tan Roui_WouΣτο πρόγραμμα της διαδικτυακής τηλεόρασης του Sportshero.gr θα βρίσκεται σήμερα Σάββατο η επιτραπέζια αντισφαίριση! Η γνωστή ιστοσελίδα έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό web TV, παρουσιάζει κάθε μέρα αθλητικά γεγονότα από τις 10 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα κι έχοντας δείξει έμπρακτα το μεγάλο της ενδιαφέρον για την επιτραπέζια αντισφαίριση θα την προβάλλει πρώτη φορά σήμερα και από αυτή την πλευρά! 

Θα μεταδώσει δύο φορές και από 52 λεπτά θεαματικά στιγμιότυπα από διάφορους διεθνείς αγώνες, στιγμιότυπα που συγκέντρωσε από αφιερώματα της διεθνούς ομοσπονδίας (I.T.T.F.) ή του διαδικτυακού LAOLA1.TV κ.τ.λ.. Πρώτα στις 19:33 και ξανά στις 22:37 οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν σε εξαιρετική εικόνα τις καλύτερες φάσεις από αγώνες περασμένων ετών με φαντεζί προσπάθειες και εντυπωσιακά ράλι.  

Το siteSportshero.grέχει καλύψει αρκετές δραστηριότητες του ελληνικού πινγκ πονγκ και με βίντεο-ρεπορτάζ και με live streaming, δημοσιεύει καθημερινά τα νέα του αθλήματος και τώρα ετοίμασε αυτή τη μετάδοση στη web TV σαν ένα πρώτο αφιέρωμα στο ιδιαίτερα θεαματικό σπορ. Μέσα από το ίδιο πρόγραμμα σχεδιάζει  να κάνει αρκετά ακόμα πράγματα στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

 

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped