Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στις 19 και 20 Μαΐου το 8ο τουρνουά μικρών ηλικιών του Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Πιστός στο ετήσιο ραντεβού του με τις μικρές ηλικίες ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών προκήρυξε σήμερα το 8ο ανοιχτό ατομικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων. Θα το διοργανώσει σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στις 19 και 20 Μαΐου στον δικό του χώρο, στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο και θα δώσει σε δεκάδες αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας από 7 έως 15 ετών, την ευκαιρία για πολλά δυνατά παιχνίδια σε ιδανικές αγωνιστικές συνθήκες.

Οι αγώνες βαθμολογούνται για τον ελληνικό πίνακα αξιολόγησης και περιλαμβάνουν μόνο το αγώνισμα του απλού. Το σωματείο του Παλαιού Φαλήρου θα σχηματίσει και φέτος συνολικά επτά κατηγορίες. Εκτός από αυτές των παίδων και των κορασίδων (για αθλητές και αθλήτριες από 13 έως 15 ετών), στους παμπαίδες θα γίνουν τρεις κατηγορίες και στις παγκορασίδες δύο. Θα παίξουν αγοράκια, που έχουν γεννηθεί από 1/1/2000 έως 31/12/2001, από 1/1/2002 έως 31/12/2003 και μετά την 1/1/2004, όπως και κοριτσάκια γεννημένα από 1/1/2000 έως 31/12/2002 και μετά τη 1/1/2003.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο φαξ της ομοσπονδίας (210-5223455) και η σχετική προθεσμία λήγει στις 15 Μαΐου. Υπάρχει παράβολο συμμετοχής και είναι 15 ευρώ για κάθε παιδί. Το Σάββατο 19 Μαΐου θ’ αγωνιστούν οι παίδες και οι παμπαίδες (με την κλήρωση να γίνεται την ίδια μέρα στις 09:00) και την Κυριακή οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες (με την κλήρωση την ίδια ώρα). Βασικός σκοπός των διοργανωτών είναι και φέτος να δώσουν αρκετά ματς όλα τα παιδιά γι’ αυτό η πρώτη φάση θα γίνει με ομίλους πριν ακολουθήσουν τα ταμπλό και το απλό νοκ άουτ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά την προκήρυξη στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη διεύθυνση www.httf.gr.

ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.

Εξάλλου, την ίδια ημέρα η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. οριστικοποίησε και δημοσιοποίησε στο σάιτ την προκήρυξη και για το 2ο ατομικό πρωτάθλημα εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που θα διοργανώσει μαζί με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών στις 26 και 27 Μαΐου στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν γενικά οι απασχολούμενοι με κάθε μορφή εργασίας σε μέσο ενημέρωσης, φυσικά σε όλη την Ελλάδα. Το τουρνουά αφορά μόνο στο αγώνισμα του απλού, θα γίνουν οι κατηγορίες των ανδρών, των γυναικών, αλλά και μία ειδική κατηγορία, που ονομάζεται «νυν και πρώην αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης». Το να δώσουν οι συμμετέχοντες όσο γίνεται περισσότερα παιχνίδια αποτελεί βασική επιδίωξη των διοργανωτών για κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες. Πέρσι είχαν αγωνιστεί 58 άνδρες και γυναίκες, φέτος η φιλοδοξία είναι για ακόμα μεγαλύτερη παρουσία.

Οι άνθρωποι του γραπτού ή του ηλεκτρονικού Τύπου, που θέλουν να ψυχαγωγηθούν με τη μικρή ρακέτα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 24/05/2012 στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (φαξ 210-5223455, e-mail : info@httf.gr“>info@httf.gr), αλλά και στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ. (e-mail psat@otenet.gr“>psat@otenet.gr και φαξ 210-36357770). Ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων, το πότε θα γίνει η κλήρωση, οι ειδικοί όροι και οποιαδήποτε άλλη χρήσιμη πληροφορία υπάρχουν αναλυτικά στην προκήρυξη, που δημοσιεύεται στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr) και στην ενότητα «διάφορα». Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται και στον Γιάννη Φάκαρο, υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., στο τηλέφωνο 6974-016302.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ