Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αυλαία στο 1ο τουρνουά «Αντωνία Σπανού» με ρεκόρ συμμετοχών στα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών!

Renti aponomi_pampaides

Renti aponomi_pampaidesΠανελλήνιο ρεκόρ συμμετοχών σημείωσε το 1ο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών, που διοργάνωσαν ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. και ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας, στη μνήμη της παλιάς αθλήτριας του Ολυμπιακού Αντωνίας Σπανού! Η διοργάνωση, που οργανώθηκε άψογα στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», συγκέντρωσε 207 αθλητές κι αθλήτριες (από τους 232 που είχαν δηλώσει συμμετοχή) κι αυτό είναι το υψηλότερο νούμερο γενικά στα αναπτυξιακά τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.! Διοργανωτές, συμμετέχοντες και συνοδοί έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το συνολικό αποτέλεσμα, μάλιστα σε παιδιά και γονείς προκάλεσε ξεχωριστή χαρά η πρωτόγνωρη εικόνα της ζωντανής μετάδοσης αγώνων  στο διαδίκτυο! Η ιστοσελίδα Sportshero.gr κάλυψε χτες το όπεν με ρεπορτάζ κι εκτεταμένα αγωνιστικά πλάνα και σήμερα έκανε εντυπωσιακότερη κίνηση για την προβολή του αθλήματος με πολύωρο live streaming! Τοποθέτησε κάμερα και μετέδωσε απευθείας όσα παιχνίδια γίνονταν στα τραπέζια 2 ή 3 από το πρωί έως το απόγευμα! Προκειμένου δε, να καλυφθούν και οι δύο τελικοί της ημέρας οι διοργανωτές άλλαξαν το αρχικό πρόγραμμα και δεν τους έβαλαν ταυτόχρονα αλλά σε διαφορετικά ωράρια. Σήμερα αγωνίστηκαν οι παίδες και οι παμπαίδες, οι συμμετοχές ήταν 52 και 50 αντίστοιχα και την 1η θέση κατέκτησαν ο Δημήτρης Κορδούτης στους παίδες και ο Αλκιβιάδης Σταματούρος στους παμπαίδες.

Renti paides_telikosΣτους παίδες καταγράφηκε και μίνι έκπληξη με τον Γιάννη Ράμμο ν’ αποκλείει στην 8άδα το πρώτο φαβορί του αγωνίσματος Γιώργο Σταματούρο με 3-2 σετ. Ο αθλητής του Καρέα έφτασε αργότερα και στον τελικό, αλλά εκεί ο Δημήτρης Κορδoύτης ήταν καλύτερος κι επικράτησε με 3-0 σετ (11-9, 19-17, 11-8). Αμφίρροπος ήταν ο τελικός των παμπαίδων και κρίθηκε στα πέντε σετ. Ο Αλκιβιάδης Σταματούρος χρειάστηκε να κάνει ανατροπή από 1-2 για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νίκου Κορδαλή από την Κορινθία με 3-2 σετ (11-7, 8-11, 9-11, 11-7, 11-5). Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης στους παίδες και ο έφορος του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ολυμπιακού Αλέξανδρος Αγάθος στους παμπαίδες.

Renti pampaides_telikosΗ κίνηση του Sportshero.gr να κάνει απευθείας μετάδοση στο ίντερνετ ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους και φυσικά να προστεθεί ότι ολόκληρο το τουρνουά κάλυψε με φωτογραφίες το πρακτορείο Newsports.eu (στο σάιτ www.newsports.eu και στην ενότητα δελτία Τύπου «ανέβηκαν» λίγες εικόνες), που ήταν «παρών» και στα «Τερζάκεια». Για το εξαιρετικό αποτέλεσμα του τουρνουά οι διοργανωτές ευχαριστούν ακόμα:

Τους χορηγούς: Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης (που πρόσφερε τα νερά και τους χυμούς για τους συμμετέχοντες), σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ (έδωσε τις σοκοφρέτες), κατάστημα GP Sports (πρόσφερε μπλούζες πινγκ πονγκ στους δύο πρώτους/ες κάθε κατηγορίας), Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Πειραιά (αθλοθέτησε τα έπαθλα) και τα καταστήματα της Αγίας Σοφίας Πειραιά Ενδύματα Τσόγκας, Αγγλικά Αντωνιάδου, Οπτικά Γκερές, Καφετέρια Mycafé και εταιρεία Αdmate για τη συμβολή τους. Επίσης, ευχαριστούν τα σωματεία Α.Ο. Ταταύλα, Α.Σ. Πέρα Αθηνών και Π.Κ.Δ. Ταύρου για την παραχώρηση τραπεζιών, όπως και το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού και τον δήμο Νικαίας-Ρέντη για την ευγενική παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου. Τέλος, θερμές είναι οι ευχαριστίες και προς τα μέλη της διασωστικής ομάδας του «Ερυθρού Σταυρού», που ήταν στο γυμναστήριο σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και φυσικά στους διαιτητές, όπως και τους 15 φοιτητές, που βοήθησαν στο κομμάτι της διαιτησίας (αναμνηστικά μπλουζάκια εκτός από τους συμμετέχοντες πήραν και οι διαιτητές).

Οι νικητές στις δύο κατηγορίες, που έγιναν σήμερα:

Renti aponomi_paidesΠΑΙΔΕΣ:

1. Δημήτρης Κορδούτης  (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

2. Ιωάννης Ράμμος (Α.Ο. Καρέα)

3. Ιωάννης Μπόσκοβιτς (Α.Ο. Ταταύλα), Βασίλης Αντωνιάδης (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

1. Αλκιβιάδης Σταματούρος (Αετός Κορυδαλλού)

2. Νίκος Κορδαλής (Ε.Α. Βόχας)

3. Χαράλαμπος Βαϊακόπουλος (Λέων Κορινθίας), Θεμιστοκλής Ανδριανός (Αναγεννησιακός Πατρών)

 

Φωτογραφίες του πρακτορείου Newsports.eu

Φωτό 1: Οι νικητές της κατηγορίας παμπαίδων με τον έφορο του Ολυμπιακού Αλέξανδρο Αγάθο, που απένειμε τα έπαθλα

Φωτό 2: Στιγμιότυπο από τον τελικό των παίδων με τον Κορδούτη στο σερβίς

Φωτό 3: Φάση από τον τελικό των παμπαίδων με τον Σταματούρο στο βάθος

Φωτό 4: Η απονομή στην κατηγορία παίδων από τον πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλη Κολυμπάδη

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ