Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το όπεν της Σίνδου «Ιωάννης Κόκκινος»

Sindos geniko

Sindos genikoΜε τις δηλώσεις συμμετοχής αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το καθιερωμένο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της Σίνδου, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του παλιού αθλητή Ιωάννη Κόκκινου. Το ετήσιο ατομικό τουρνουά θα διεξαχθεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της περιοχής στη 1 και 2 Μαρτίου. Το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε συνεργασία µε τον ∆ήµο ∆έλτα και όπως πάντα περιλαμβάνει τις κατηγορίες εφήβων–νεανίδων, παίδων–κορασίδων και παµπαίδων–παγκορασίδων. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα των δηλώσεων συμμετοχής, οι οποίες υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Η σχετική προθεσμία λήγει στις 23 του μήνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην προκήρυξη, που έχει αναρτηθεί στο σάιτ της ομοσπονδίας.  

Οι διοργανωτές έχουν θέσει τις οκτώ συμμετοχές ως τον ελάχιστο αριθμό, που απαιτείται για τη διεξαγωγή μιας κατηγορίας. Η πρώτη φάση των αγώνων θα έχει γκρουπ και η δεύτερη πίνακα νοκ-άουτ µε διαβάθµιση όλων των θέσεων. Για κάθε αθλητή κι αθλήτρια το παράβολο συμμετοχής είναι 20 €, αλλά πέφτει στα 15 για αθλητές/τριες αδέλφια (2 και άνω).

* Στις 5 και 6 Απριλίου μετέθεσε η Τεχνική Επιτροπή της ομοσπονδίας το τελευταίο αγωνιστικό διήμερο στην Α2 κατηγορία ανδρών και γυναικών. Η αλλαγή ήταν αναμενόμενη και επιβεβλημένη ύστερα από τον ορισμό του Πανελληνίου Σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων για τις 8-9 Μαρτίου και την ανάληψη της διοργάνωσης από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Στις 5-6 Απριλίου ολοκληρώνονται και τα πρωταθλήματα της Α1 εθνικής κατηγορίας. Η ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.: «Μετά την προκήρυξη των Πανελλήνιων Σχολικών αγώνων επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας, σχ. Έτους 2013-2014 από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων για τις 8 & 9 Μαρτίου 2014 στην αίθουσα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης STAG του ΣΕΦ, η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη συνεδρίασή της Νο 10/11-2-2014 αποφάσισε: Την τροποποίηση του αγωνιστικού προγράμματος με τη μετάθεση της αγωνιστικής της Α2 Ανδρών και Α2 Γυναικών για τις 5 & 6 Απριλίου 2014 και την τροποποίηση ταυτόχρονα και των ωραρίων της αγωνιστικής της Α1 Ανδρών & Γυναικών. Επίσης αθλητές και αθλήτριες, που θα συμμετάσχουν στο Σχολικό πρωτάθλημα και αγωνίζονται στα πρωταθλήματα ιεραρχίας της ομοσπονδίας μας στις 8-9/3/2014, μπορούν μέσω των σωματείων τους να ζητήσουν αναβολή των αγώνων εγγράφως».

* Το διεθνές τουρνουά του Χοντονίν περιλάμβανε σήμερα για τα ελληνικά χρώματα αγώνες «παρηγοριάς» για τις νεάνιδες, που είχαν αποκλειστεί στα γκρουπ του απλού. Και τα τρία κορίτσια έχασαν στο consolationαπό το ξεκίνημα του ταμπλό, δηλαδή τον γύρο των «32». Η Θάλεια Κορδούτη κάμφθηκε με 3-2 σετ από την Ουγγαρέζα Σοφία Φέχερ, η Γεωργία Χατζηλυγερούδη με 3-1 από τη Ρουμάνα Αρίνα Σινγκορζάν και η Χριστιάνα Κανάρη, επίσης με 3-1 από τη Ρουμάνα Μαρία-Πατρίτσια Μάργκα. Η συνέχεια δίνεται από αύριο με το ομαδικό της εφηβικής κατηγορίας και τα αγωνίσματα σε παίδες-κορασίδες.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ