Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στην ομάδα competition managers του προσεχούς Παγκοσμίου πρωταθλήματος ο Δημοσθένης Μεσσήνης

Messinis me_Skoudi

Messinis me_SkoudiΟι καλές ειδήσεις, που βρίσκονται πίσω από τα…παραβάν των αγωνιστικών χώρων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης έχουν πάντα τη δική τους βαρύτητα και σημασία. Πολλές φορές βέβαια, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, όμως σίγουρα και με θετικό αντίκτυπο για τη λειτουργία μίας εθνικής ομοσπονδίας σε διάφορους τομείς. Ο υπεύθυνος μηχανογράφησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δημοσθένης Μεσσήνης δέχτηκε τιμητική πρόσκληση από τη διεθνή ομοσπονδία (I.T.T.F.) και θα είναι ένας από τους διευθυντές αθλήματος στο φετινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικού! Πρόκειται για μία ακόμα εξέλιξη στη σύντομη έως τώρα διαδρομή του ως competition manager της I.T.T.F., αλλά και γενικότερα στη συνεργασία του με την παγκόσμια ομοσπονδία (π.χ. δημιούργησε το 2012 το online σύστημα δηλώσεων, που εφαρμόζεται από πέρσι τον Ιανουάριο στα διεθνή τουρνουά νέων).

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικού θα διεξαχθεί στο Τόκιο από τις 28 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου. Θα φιλοξενηθεί σε δύο γυμναστήρια, το Yoyogi National Gymnasium και το Tokyo Gymnasium και χαρακτηριστικό του όγκου στο πρόγραμμα είναι ότι σε όλες τις ημέρες της κορυφαίας διοργάνωσης θα γίνονται ταυτόχρονα αγώνες και στους δύο χώρους! Σημειωτέον ότι δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα γι’ αυτόν τον λόγο η διεθνής ομοσπονδία έκρινε ότι είναι μεγάλες και οι ανάγκες της σε διευθυντές αθλήματος. Θα τοποθετήσει έναν επικεφαλής και θα χρησιμοποιήσει άλλους τέσσερις στα δύο γυμναστήρια. Τίμησε με το ενδιαφέρον της και τον Δημοσθένη Μεσσήνη, μάλιστα ήταν ο πρώτος, στον οποίο απέστειλε πρόσκληση. Ο πρώην γενικός γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. πρόκειται να δουλέψει στη δεύτερη αίθουσα αγώνων, γενικά δύο competition managers θα βρίσκονται στο ένα fieldofplayκαι δύο στο άλλο.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ελληνικής ομοσπονδίας εξέφρασε τη χαρά του για τη νέα εμπειρία: «Ειλικρινά νιώθω ότι με τιμά ιδιαίτερα η πρόσκληση της διεθνούς ομοσπονδίας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και η τιμή γίνεται μεγαλύτερη από το γεγονός ότι με κάλεσαν πρώτο απ’ όλους τους competition managers».

Ο παλιός αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης φεύγει σήμερα για τη Σουηδία, όπου θα είναι διευθυντής αθλήματος στο τουρνουά νέων-νεανίδων, παίδων- κορασίδων του Όρεμπρο. Το όπεν είναι ενταγμένο στο Global Junior Circuit της I.T.T.F. και διεξάγεται από τις 19 έως τις 23 Φεβρουαρίου. Είναι το πρώτο για το 2014, στο οποίο ο Δημοσθένης Μεσσήνης θα έχει τη θέση του επικεφαλής competition manager και το επόμενο θα είναι στο Λινιάνο της Ιταλίας τον Μάρτιο. Στο σουηδικό όπεν αναμένεται να πάρουν μέρος 212 αθλητές και αθλήτριες από 32 χώρες.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ