Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τεράστια απήχηση το 8ο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της Σίνδου!

Sindos 2012_aponomi_neoi

Sindos 2012_aponomi_neoiΤο ετήσιο τουρνουά μικρών ηλικιών της Σίνδου έχει καθιερωθεί χρόνια τώρα ως ένα από τα κορυφαία στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, όμως η φετινή απίστευτα μεγάλη απήχηση από τα σωματεία ενδεχομένως να ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών! Οι δηλώσεις συμμετοχής για το ανοιχτό πρωτάθλημα, που γίνεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Μαρτίου στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Σίνδου, έφτασαν στο εντυπωσιακό νούμερο των 267 με αθλητές κι αθλήτριες από 17 περιοχές όλης της Ελλάδας! Εκτός απροόπτου λοιπόν, θα ξεπεραστούν οι 209 παρουσίες του 2011 και θα καταγραφεί πανελλήνιο ρεκόρ συμμετοχών στα αναπτυξιακά όπεν (οι 207 στο πρόσφατο τουρνουά του Ολυμπιακού και του Φοίνικα Πειραιά είναι ο καλύτερος αριθμός για φέτος και ο δεύτερος υψηλότερος γενικά). Μάλιστα, το event, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του παλιού αθλητή Ιωάννη Κόκκινου και το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία µε τον ∆ήµο ∆έλτα, είχε φτάσει και πέρσι τις 200 συμμετοχές.

Οι αγώνες αφορούν, όπως κάθε φορά, στο αγώνισμα του απλού και περιλαμβάνουν τις κατηγορίες εφήβων–νεανίδων, παίδων–κορασίδων και παµπαίδων–παγκορασίδων. Οι 267 δηλώσεις χωρίζονται σε 76 παμπαίδες, 30 παγκορασίδες, 83 παίδες, 29 κορασίδες, 38 νέους και 11 νεάνιδες. Τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Σίνδου είναι από τη Δράμα, την Αθήνα, την Καβάλα, τη Φλώρινα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Χαλκιδική, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, τη Βέροια, την Ορεστιάδα, τη Λάρισα, την Κορινθία, την Έδεσσα, τη Χίο, την Κοζάνη και τα Γιάννενα.  

Το σύστημα διεξαγωγής θα έχει γκρουπ στην πρώτη φάση και νοκ άουτ ματς στη δεύτερη µε διαβάθµιση όλων των θέσεων. Η δράση θα λάβει χώρα σε 16 τραπέζια συνολικά και παρότι η μεγάλη συμμετοχή θα πιέσει το πρόγραμμα η Οργανωτική Επιτροπή τονίζει ότι θα γίνουν και τα παιχνίδια διαβάθμισης ακόμα κι αν αυξηθούν κι άλλο οι ώρες του αγωνιστικού προγράμματος. Η προκήρυξη του τουρνουά σημείωνε ότι «το πρόγραµµα των αγώνων εξαρτάται απόλυτα από τον αριθµό συµµετοχών ανά κατηγορία και συνολικά» και ότι η αγωνιστική δράση «θ’ αρχίσει το Σάββατο στις 08.00 και υπολογίζεται να τελειώσει την Κυριακή στις 17.00».

Το πρόγραµµα και τα ωράρια των αγώνων θα ανακοινωθούν έγκαιρα στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr). Το απόγευμα της Παρασκευής θα γίνει στο ξενοδοχείο «Σήλια» η κλήρωση των γκρουπ µε κριτήριο τους παρόντες αθλητές κι αθλήτριες κατά δήλωση των προπονητών ή των συνοδών τους.

 

* Φωτό από την απονομή των επάθλων στους νικητές της κατηγορίας νέων στο ανοιχτό πρωτάθλημα της Σίνδου του 2012

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ