Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Ντάνι Χάιστερ για τον Γκιώνη: «Είναι μεγάλος μαχητής, ταιριάζει απόλυτα στη Μπορούσια»

Heister me_Baum_Jakab

Heister me_Baum_JakabΑναφορά και από ξένα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης γίνεται αυτές τις ημέρες στην ηχηρή μεταγραφή του Παναγιώτη Γκιώνη στη θρυλική Μπορούσια Ντίσελντορφ. Ένα από τα sites, που είχε σχετικό ρεπορτάζ, είναι το www.tabletennista.com, το οποίο δημοσιεύει ειδήσεις του αθλήματος απ’ όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα έγραψε χτες για τη μετακίνηση του Έλληνα πρωταθλητή στη Μπουντεσλίγκα, φιλοξένησε φωτογραφία του και είχε τον τίτλο «Ο Παναγιώτης Γκιώνης υπέγραψε στη Μπορούσια Ντίσελντορφ». Έχει μάλιστα και δηλώσεις του Ντάνι Χάιστερ, προπονητή της ομάδας, που έχει στο παλμαρέ της 10 πρωταθλήματα Ευρώπης! Ο πρώην Ολλανδός διεθνής υπογραμμίζει ότι ο Γκιώνης ταιριάζει απόλυτα στη Μπορούσια κι εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα βοηθήσει σημαντικά τη νέα του ομάδα να εκπληρώσει την επόμενη χρονιά τους πάντα υψηλούς στόχους της (στη φωτό ο Χάιστερ, καθώς δίνει οδηγίες σε παλαιότερο παιχνίδι στους Μπάουμ και Γιάκαμπ).  

Το www.tabletennista.com σημειώνει αρχικά στο ρεπορτάζ: «OΠαναγιώτης Γκιώνης θα παίξει την επόμενη χρονιά στη Μπουντεσλίγκα. Ο Έλληνας αθλητής υπέγραψε στη Μπορούσια Ντίσελντορφ όπου βρίσκονται οι Γερμανοί Τίμο Μπολ, Κριστιάν Σους, Ρικάρντο Βάλτερ, αλλά και ο συμπατριώτης τους Πάτρικ Φρανζίσκα, που επίσης υπέγραψε πρόσφατα. Η Μπορούσια ετοιμάζει μεγάλη ομάδα για τη σεζόν 2014-2015».

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του ομαδικού Πάτρικ Φρανζίσκα, αντίπαλος της εθνικής Ελλάδας στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Αυστρίας, μετακινήθηκε από τη Φούλντα στο κλαμπ του Ντίσελντορφ. Με αυτή την ευκαιρία ο Αντρέας Πράους, τεχνικός διευθυντής της Μπορούσια, είχε αποκαλύψει προ εβδομάδων ότι η ομάδα είχε επίσης επαφές με τον «αμυντικό» Παναγιώτη Γκιώνη. Εμείς θυμίζουμε ότι η συμφωνία έκλεισε αρχές Ιανουρίου και ο «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης του 2013 υπέγραψε στη γερμανική ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2015.

Στη συνέχεια η ιστοσελίδα φιλοξενεί τα εγκωμιαστικά λόγια του προπονητή της Μπορούσια Ντάνι Χάιστερ για τον σημερινό παίκτη της Ανζέ: «Ο Πάνος είναι ένα πολύ καλό παιδί κι ένας μεγάλος και δυνατός μαχητής. Ταιριάζει πολύ στην ομάδα μας και την εμπλουτίζει. Με το στυλ παιχνιδιού του θα έχουμε περισσότερες δυνατότητες τακτικής. Έχει κάνει μία εξαιρετική σεζόν κι έχει συμβάλει καθοριστικά στις επιτυχίες της ομάδας του». Στο ίδιο ρεπορτάζ υπάρχει τέλος και δήλωση του Γκιώνη για το συμβόλαιο με την Μπορούσια. «Έχω παίξει για σημαντικά κλαμπ στη Γαλλία: Τη Μετς, την Ποντουάζ και την Ανζέ. Όταν όμως εμφανίστηκε η προσφορά της Μπορούσια δεν είχα να σκεφτώ πολλά γι’ αυτό, διότι είναι κάτι σπουδαίο για κάθε παίκτη να παίξει στη Μπορούσια. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω το νέο μου κλαμπ να πάρει τον τίτλο την επόμενη σεζόν». 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ