Στη Θεσσαλονίκη το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και τα πλέι οφ των διοργανώσεων ομαδικού

Η Θεσσαλονίκη θα γίνει φέτος ο τερματικός σταθμός της πλούσιας αγωνιστικής δραστηριότητας των βετεράνων αθλητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Το διήμερο 19 και 20 Μαΐου η ομοσπονδιακή αίθουσα STAG Bόρειας Eλλάδας (περίπτερο 1 Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης) θα φιλοξενήσει το 3ο Πανελλήνιο ατομικό πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων, καθώς και τα πλέι οφ των διοργανώσεων του ομαδικού. Τους αγώνες διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α., Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας). Γίνονται για δεύτερη σερί χρονιά εκτός Αττικής μετά τους περσινούς στη Λάρισα και όλοι αυτοί οι…ξεχωριστοί αρωγοί του αθλήματος ελπίζουν σε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία οργανωτικά και αγωνιστικά.

Στο Πανελλήνιο ατομικό πρωτάθλημα έχουν δικαίωμα συμμετοχής βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές/τριες, που έχουν κλείσει το 40ο ή το 18ο αντίστοιχα έτος της ηλικίας τους ή θα το κλείσουν οποτεδήποτε εντός του έτους 2012 και οι οποίοι έχουν καταλάβει μια εκ των τεσσάρων (4) πρώτων θέσεων κάθε κατηγορίας στους κατά τόπους προκριματικούς αγώνες, που έλαβαν χώρα για τις περιοχές της Αττικής και Νότιας Ελλάδας, όπως και της Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης, θα υπάρχει ελεύθερη συμμετοχή από τις περιοχές της Θεσσαλίας, της Δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα του απλού ανδρών και του απλού γυναικών και οι κατηγορίες θα είναι:                                                        

α. Βετεράνων 40 έως και 49 ετών

β. Βετεράνων 50 έως και 59 ετών

γ. Βετεράνων 60 έως και 64 ετών

δ. Βετεράνων 65 + ετών

ε. Ανεξαρτήτων 18-39 ετών

ζ. Ανεξαρτήτων 40-49 ετών

η. Ανεξαρτήτων 50-59 ετών

θ. Ανεξαρτήτων 60 ετών και άνω  

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται έως την Πέμπτη 17/05 στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 210.8993557 (με ονοματεπώνυμο-έτος γέννησης και τηλέφωνο επικοινωνίας). Το σχετικό παράβολο είναι 10 ευρώ ανά για κάθε αθλητή κι αθλήτρια. Η κλήρωση της πρώτης φάσης, που θα περιλαμβάνει γκρουπ, θα γίνει το Σάββατο 19 Μαΐου στις 17:30 στον χώρο των αγώνων.

Το ομαδικό περιλαμβάνει δύο μέρη και θ’ αναδείξει τόσο τον πρωταθλητή Ελλάδας, όσο και τον Κυπελλούχο Ελλάδας. Στο κομμάτι του πρωταθλήματος θα πάρουν μέρος οι πρωταθλήτριες ομάδες από τους οικείους αγώνες του Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. που διοργανώνονται σε τέσσερις περιοχές της Ελλάδας. Συγκεκριμένα οι νικήτριες α) από την Αττική (Α΄ κατηγορία), β) από την Κεντρική Μακεδονία, γ) από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και δ) από τη Δυτική Μακεδονία και Ήπειρο.

Επίσης, για το Κύπελλο θ’ αναμετρηθούν οι νικήτριες ομάδες του Κυπέλλου Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. από τις ίδιες περιοχές. Τα παιχνίδια θα γίνουν το Σάββατο 19 Μαΐου, το σύστημα διεξαγωγής θα είναι το «πουλ» (ένας προς όλους) με έναν όμιλο για τους πρωταθλητές Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. κι άλλον έναν για τους Κυπελλούχους Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. και η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 09:30.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικά την προκήρυξη των διοργανώσεων στην ιστοσελίδα του Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α., στη διεύθυνση www.pofepa.grκαι στη ενότητα «προκηρύξεις».

 

                                                         

 

 

 

 

 

gpsportimages epathla-zeus1images genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped