Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεχωριστή πρόκληση αύριο για τον Τίμο Μπολ, που αντιμετωπίζει …ρομπότ

Boll against_robot

Boll against_robotΜία πολύ ξεχωριστή, μία ιδιαίτερη «μονομαχία» στα τραπέζια του πινγκ πονγκ, πρόκειται να γίνει αύριο στη Σαγκάη. Όπως έχει ανακοινώσει ο Γερμανός πρωταθλητής Τίμο Μπολ, στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, στις 11 Μαρτίου θα τεθεί αντιμέτωπος στην Κίνα μ’ ένα ρομπότ!!!! Και δεν είναι ένα οποιοδήποτε ρομπότ, αλλά το γρηγορότερο στον κόσμο και ονομάζεται KUKA KR AGILUS.

Το βίντεο του ιδιόμορφου ματς θα παρουσιαστεί πρώτα στην Κίνα, ενώ από καιρό έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες και σχετικό τρέιλερ (στη διεύθυνση http://www.youtube.com/watch?v=_mbdtupCbc4). Ο πολυνίκης των πρωταθλημάτων Ευρώπης …αμφισβητείται από το KUKA KR AGILUS, το ρομπότ που δημιούργησε η KUKA Robotics. Πρόκειται για γερμανική εταιρεία ρομποτικής, που θα ανοίξει το πρώτο της εργοστάσιο στη Σαγκάη της Κίνας και προσκάλεσε τον κορυφαίο πινγκπονίστα της χώρας για να εγκαινιάσει με αυτόν τον τρόπο το δημιούργημά της.

Επί τη ευκαιρία να σημειωθεί ότι ο Γερμανός μηχανικός Ουλφ Χόφμαν έφτιαξε ρομπότ εκπαίδευσης αλλά όχι το κανονικό, που πετάει μπάλες. Αυτό είναι ένα αυτόματο ρομπότ, με το οποίο μπορεί να παίξει κάποιος, δημιουργήθηκε μέσα σε δύο χρόνια και προς το παρόν έχει μόνο παθητική λειτουργία. Το ότι παρουσιάστηκε μέσα στο χρονικό διάστημα, που εμφάνισε μία παρόμοια ιδέα η γερμανική εταιρεία KUKA είναι σύμπτωση. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί βίντεο και με αυτό το ρομπότ και κάνει θραύση (http://www.youtube.com/watch?v=imVNg9j7rvU). 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ