Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δηλώσεις και στο site της E.T.T.U. ο Γκιώνης για τη μεταγραφή του στη Μπορούσια

Gio stin_ETTU

Gio stin_ETTUΒασικό θέμα στην ιστοσελίδα της έχει κάνει από χτες τη μεταγραφή του Παναγιώτη Γκιώνη στη Μπορούσια Ντίσελντορφ η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (E.T.T.U.). Το ρεπορτάζ έχει τίτλο «ο Γκιώνης μαζί με τον Μπολ στο Ντίσελντορφ» και δίνει έμφαση στη συνύπαρξη με τον ρέκορντμαν των χρυσών μεταλλίων σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δημοσιεύει επίσης, μεγάλη φωτογραφία του Έλληνα «αμυντικού» με πανηγυρισμό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του περασμένου Οκτωβρίου (φωτό από την πρώτη σελίδα του site), ενώ φιλοξενεί δηλώσεις του, στις οποίες ο τελευταίος σημειώνει ότι είναι πρόκληση να παίξει στη Μπορούσια και να έχει συμπαίκτη τον διαχρονικά κορυφαίο αθλητή της γηραιάς ηπείρου.

«Στο τελευταίο εξάμηνο ο Παναγιώτης Γκιώνης έχει παίξει το καλύτερο πινγκ πονγκ της καριέρας του. Κατέκτησε δύο μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σβέσατ, ενώ οδηγεί την Ανζέ στην καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία της με τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα όμως, ο Έλληνας παίκτης είναι έτοιμος ν’ αλλάξει τη διεύθυνσή του. Ο Γκιώνης μίλησε για την απόφασή του να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τη δέκα φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία όμως, απογοήτευσε στις δύο τελευταίες σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ. Ακολούθως πέρασε στις δηλώσεις με τον αθλητή να μιλά ουσιαστικά για μεγάλο βήμα στην καριέρα του: «Φυσικά και η Ανζέ είναι επίσης πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά ένιωσα ότι θέλω να δοκιμάσω στο Ντίσελντορφ. Το κλαμπ είχε επικοινωνήσει πρώτη φορά μαζί μου πριν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας».
Σε ερώτηση για το ποιο θα είναι το μεγαλύτερο όφελος για τον ίδιο με τη μετακίνησή του στη γερμανική ομάδα, επισήμανε: «Το να παίζω με τον Τίμο (σ.σ Μπολ) θα είναι πολύ ενδιαφέρον! Επίσης, θα παίζω με νέους συμπαίκτες, με νέους αντιπάλους… Είναι επίσης πολύ σημαντικό το να παλέψεις για τίτλους. Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον».
Τέλος, ο 34χρονος διεθνής ξεκαθάρισε ότι θα πηγαίνει στο Ντίσελντορφ μόνο για τους αγώνες, ενώ για την προετοιμασία μέχρι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τόκιο αποκάλυψε ότι θα βρεθεί για τέσσερις ημέρες στη γερμανική πόλη και θα κάνει την περαιτέρω προπόνηση στην Ελλάδα. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ