Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μέχρι το βράδυ οι δηλώσεις συμμετοχής στο Παναττικό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών

Voula aithousa_geniko

Voula aithousa_genikoΤο Παναττικό πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων της Βούλας δίνει αυτή την εβδομάδα τη συνέχεια στα αναπτυξιακά τουρνουά της σεζόν 2013-2014 και συγκεντρώνει την προσοχή των μικρών ηλικιών. Είναι το 6ο διαδοχικό, απέκτησε γρήγορα πανελλήνια εμβέλεια χωρίς να περιορίζεται στην Αττική και η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής λήξει απόψε, 25 Μαρτίου. Οι δηλώσεις γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το σχετικό παράβολο κυμαίνεται στα 15 ευρώ για κάθε αθλητή/τρια και στα 10 ευρώ το άτομο για αδέρφια αθλητές κι αθλήτριες. Το πρωτάθλημα διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, 29 και 30 Μαρτίου, στο  κλειστό γυμναστήριο του δήμου Βάρης‐Βούλας‐Βουλιαγμένης (Λευκάδος  1‐16673 Βούλα Αττικής). Το διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Άρης 2006 σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και το αφιερώνει στη μνήμη του παλιού αθλητή Τάσου Ισαακίδη.

Το καθιερωμένο όπεν αφορούσε στο ξεκίνημά του το ομαδικό και τις πιο μικρές κατηγορίες, όμως στην εξέλιξή του έχει το αγώνισμα του απλού και περιλαμβάνει τις κατηγορίες νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων. Μόλις κλείσουν οι δηλώσεις συμμετοχής θα καταρτιστεί το πρόγραμμα, καθώς εξαρτάται απόλυτα από τον αριθμό των αθλητών.

Η κλήρωση των γκρουπ θα γίνει την Παρασκευή στις 17.30 στα γραφεία του Α.Ο. Άρης 2006 στη δημοτική αίθουσα του Άρη Βούλας και ο ελάχιστος αριθμός για τη διεξαγωγή της κάθε κατηγορίας είναι οι 8 αθλητές/τριες. Μετά τη φάση των γκρουπ θ’ ακολουθήσουν τα νοκ άουτ παιχνίδια, όπως γίνεται σε κάθε ανοιχτό πρωτάθλημα, ενώ εάν υπάρχει χρόνος θα γίνουν αγώνες διαβάθμισης για όλες τις θέσεις.

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ