Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ανακοίνωση-Αγώνες Κατατάξεων για Πανευρωπαϊκό Ε-Ν-Π-Κ 2014

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Ανακοινώνεται προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι την Μ. Πέμπτη 17/4 θα διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης για τη συγκρότηση των προ-εθνικών ομάδων Εφήβων – Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων που διεξαχθεί στη RivadelGardaτης Ιταλίας από 11 έως 20 Ιουλίου 2014.

Οι αγώνες κατάταξης θα γίνουν σύμφωνα με την §7 του άρθρου 3 του ισχύοντος κανονισμού λειτουργίας Εθνικών και Προ-εθνικών ομάδων και κλιμακίων επιλέκτων.

Το ποίοι έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στους αγώνες αυτούς θα ανακοινωθεί προφορικά στους αθλητές και τις αθλήτριες από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Κώστα Βατσακλή μετά το τέλος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων.

Σημείωση 1: Οι αθλητές και οι αθλήτριες που έχουν την έδρα τους εκτός Αθηνών, όπως κάθε χρόνο, θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη δαπάνη, μετακινήσεων, διαμονής και διατροφής τους.

Σημείωση 2: η πρόβλεψη για την αριθμητική συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων είναι: Εθνική ομάδα Εφήβων : -4- αθλητές, Εθνική ομάδα Νεανίδων: -4- αθλήτριες,   Εθνική ομάδα Παίδων: -3- αθλητές, Εθνική ομάδα Κορασίδων: -3- αθλήτριες.

Η ημερομηνία για τους αγώνες κατάταξης των παίδων και των κορασίδων θα ανακοινωθούν αργότερα

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ