Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

To θέμα της WEB TV του ΑΜΠΕ για τους στόχους των διεθνών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

P4242941Τις φιλοδοξίες και τους στόχους τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικού του Τόκιο έθεσαν στη WEB TV του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων τα στελέχη των εθνικών μας ομάδων. Το πρακτορείο βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το πρωί της Πέμπτης κι έκανε ρεπορτάζ για την κορυφαία διοργάνωση με πολλά πλάνα από την προπόνηση και δηλώσεις από τον προπονητή Κώστα Βατσακλή, τον αθλητή Καλλίνικο Κρεάνγκα και την αθλήτρια Κατερίνα Τόλιου. Για να δείτε το θέμα, που ετοίμασε στη διαδικτυακή του τηλεόραση το ΑΜΠΕ, μπείτε στην ακόλουθη διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=skKcc28l-hs&list=UUyKt5RULE8q6Sx7raYkxRSA. Με την ευκαιρία να σημειωθεί ότι από το μεσημέρι σήμερα μεταδίδεται στα κανάλια NOVAsportsκαι πιο συγκεκριμένα στα δελτία ειδήσεων του HD 24 το ρεπορτάζ για τις εθνικές μας ομάδες και το ξεκίνημα της προσπάθειάς τους στην Ιαπωνία. Συνεργείο από το συνδρομητικό κανάλι επισκέφτηκε το προπονητήριο του φαληρικού σταδίου το πρωί της Πέμπτης και μίλησε με τους Βατσακλή, Γκιώνη, Κρεάνγκα, Παπαγεωργίου και Χριστοφοράκη. Οι Δηλώσεις θα μεταδοθούν και στη βραδινή «Ώρα των πρωταθλητών» στο NOVAsports1.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το ΑΜΠΕ ως χορηγός επικοινωνίας στο φετινό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για τους εργαζόμενους στα Μέσα Ενημέρωσης έφτιαξε χτες στο Σ.Ε.Φ. και προωθητικό βίντεο με στελέχη της εθνικής ανδρών! Ο Βατσακλής, ο Κρεάνγκα και ο Γκιώνης προσκάλεσαν όλους τους ανθρώπους των media να πάρουν μέρος στους αγώνες τονίζοντας ότι και άριστη ψυχαγωγία θα έχουν, και το άθλημα θα γνωρίσουν καλύτερα και στην προβολή του βοηθούν.

 

* Στη φωτό ο Κώστας Βατσακλής μιλά στον δημοσιογράφο του ΑΜΠΕ Νίκο Λάκατα.

 

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped