Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στις 60 οι δηλώσεις συμμετοχής δέκα ημέρες πριν από το πρωτάθλημα των εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε.

Afisa ΜΜΕ_2014

Afisa ΜΜΕ_2014Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι προετοιμασίες για το πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το  MG_2855ετήσιο τουρνουά διοργανώνεται για 4η σερί χρονιά από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου και προσκαλεί όλους τους ανθρώπους από τον χώρο των media να ψυχαγωγηθούν ευχάριστα για λίγες ώρες με τη μικρή ρακέτα και να γνωρίσουν καλύτερα το δημοφιλές άθλημα. Τόπος διεξαγωγής είναι και φέτος η ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν φτάσει ήδη τις 60, το ενδιαφέρον είναι ζωηρό, όπως και στις προηγούμενες χρονιές και όλα δείχνουν ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα ο σχετικός αριθμός θ’ αυξηθεί σημαντικά. Μία αλλαγή των τελευταίων ωρών είναι ότι το τουρνουά θα πρέπει να γίνει αναγκαστικά το Σάββατο 31 Μαΐου και να μην πιάσει και την προγραμματισμένη δεύτερη ημέρα της 1ης Ιουνίου εάν οι τελικοί των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ ανδρών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού φτάσουν σε 4ο αγώνα.

Αν η διαδικασία φτάσει στο 2-1 για μία από τις δύο ομάδες ο επόμενος τελικός θα γίνει στο Σ.Ε.Φ. την Κυριακή 1 Ιουνίου. Η διοίκηση του φαληρικού σταδίου λοιπόν, ειδοποίησε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα επιτραπεί,  για λόγους ασφαλείας, να γίνει εκείνη την ημέρα άλλη αγωνιστική δραστηριότητα στον ίδιο χώρο. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί, επίσης λόγω μπάσκετ και στο τουρνουά του 2012…Οι διοργανωτές πάντως, δεν αλλάζουν κάτι στο φετινό πλάνο τους, το οποίο θυμίζουμε ότι προβλέπει και νοκ άουτ παιχνίδια «παρηγοριάς» για τους φίλους και τις φίλες, που θ’ αποκλειστούν στη φάση των γκρουπ. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (φαξ 210-5223455, e-mail: info@httf.gr) ή τον Π.Σ.Α.Τ. (φαξ 210-3635777, e-mail:psat@otenet.gr) ή και τους δύο μαζί βάζοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, που αναφέρει η προκήρυξη (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, μέσο, τηλέφωνο και e-mail). Η σχετική προθεσμία θα λήξει την Πέμπτη 29 Μαΐου, πάντως όσοι …ξεχαστούν πάνω στον φόρτο της δουλειάς μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ομοσπονδίας Γιάννη Φάκαρο (6974-016302) και να μπουν έστω και καθυστερημένα στον πίνακα των αθλουμένων. Δικαίωμα συμμετοχής στο ατομικό τουρνουά έχουν όσοι εργάζονται (ή συνεργάζονται) με οποιονδήποτε τρόπο στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, φυσικά και οι άνεργοι, που διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο.

Στη διάδοση του πρωταθλήματος εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε. συμβάλλει σημαντικά το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, καθώς έχει αναλάβει χορηγός επικοινωνίας. Μέσω της WebTV που διαθέτει μάλιστα, έφτιαξε προωθητικό βίντεο, στο οποίο μιλούν για το τουρνουά οι δευτεραθλητές Ευρώπης Καλλίνικος Κρεάνγκα, Παναγιώτης Γκιώνης και ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής. Τα στελέχη της εθνικής ανδρών προσκαλούν τους ανθρώπους του Τύπου να μετάσχουν μαζικά στους αγώνες προκειμένου να ψυχαγωγηθούν ευχάριστα, να μάθουν περισσότερα για το άθλημα και να βοηθήσουν και στην προβολή του.

Όλες οι κληρώσεις θα διενεργηθούν το πρωί του Σαββάτου 31 Μαΐου επί των παρόντων. Αναλυτικά η προκήρυξη με τους όρους και τις προϋποθέσεις των αγώνων αναρτάται στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr) και την ενότητα «ανακοινώσεις», την οποία βρίσκετε από τις κατηγορίες της κεντρικής σελίδας.

ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

Αύριο Πέμπτη εξάλλου, λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο 2ο τουρνουά για οικογένειες, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ του Ελληνικού στα Ολυμπιακά Ακίνητα. Τους αγώνες διοργανώνει ο Α.Ο. Ελληνικού σε συνεργασία με τον Π.Ο.Φ.Επ.Α. και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και φέρουν τον τίτλο «πινγκ πονγκ μία άκρως οικογενειακή υπόθεση».

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ttacademy2011@gmail.com. Το παράβολο συμμετοχής είναι 20 ευρώ για κάθε ομάδα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες, οι οποίες θα συγκροτούνται από συγγενικά μεταξύ τους πρόσωπα. Στη δήλωση συμμετοχής κάθε ομάδα θα αναφέρει τα άτομα που την αποτελούν και το επώνυμο της οικογένειας, το οποίο θα είναι και το όνομα της ομάδας. Οι αγώνες είναι ομαδικοί, γίνονται με το σύστημα κορμπιγιόν και κάθε ομάδα μπορεί να έχει από 2 έως 4 αθλητές. Η πρώτη φάση θα περιλαμβάνει γκρουπ και η δεύτερη νοκ άουτ παιχνίδια.

 

* Φωτό: Η αφίσα του τουρνουά, την οποία έφτιαξε οικειοθελώς γι’ άλλη μια χρονιά ο Σωτήρης Κατζιώτης, οπερατέρ του Σκάι και φίλος του αθλήματος.

* Φωτό 2: Στιγμιότυπο από το περσινό τουρνουά, όπως το κατέγραψε ο μοντέρ των καναλιών NOVAsports Άγγελος Κακουλαντωνάκης, που είχε πάρει μέρος στους αγώνες. 

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ