Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιορτή του πινγκ πονγκ σε ανοιχτό χώρο στον Πύργο Ηλείας

Pirgos event_anoixto_1

Pirgos event_anoixto_1«Ping ροng για όλους». Ένας τόσο απλός, αλλά και απόλυτα αντιπροσωπευτικός τίτλος για το δημοφιλές άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Τον έδωσε ο αθλητικός σύλλογος Αιγαίο στο τουρνουά σε ανοιχτό χώρο, που διοργάνωσε αυτό το Σαββατοκύριακο σε άψογη συνεργασία με το 2o EΠΑΛ Πύργου. Οι δύο φορείς προσκάλεσαν άνδρες, γυναίκες και παιδιά στον αθλητικό χώρο Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο και τους προέτρεψαν να ψυχαγωγηθούν και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους τονίζοντας ότι το πινγκ πονγκ είναι για όλους.

Ανταποκρίθηκαν 100 φίλοι του αθλήματος και το ρεπορτάζ που πήραμε από την πρωτεύουσα του νομού Ηλείας μαρτυρά το σημαντικό μέγεθος του τουρνουά: «Δύο ημέρες αγώνων, 3 κατηγορίες παικτών, 8 τραπέζια πινγκ πονγκ, 8 ώρες αγώνων, 24 όμιλοι, 100 παίκτες, 200 αγώνες! Μια πραγματική γιορτή του πινγκ πονγκ, αλλά και του ψυχαγωγικού αθλητισμού γενικότερα, ένα διήμερο δράσης και διασκέδασης για όλη την οικογένεια και όλες τις ηλικίες. Σε μια φιλική ατμόσφαιρα και με σύμμαχο τον καιρό, αγωνιζόμενοι και θεατές απόλαυσαν το όμορφο και ευγενικό αυτό σπορ στα πλαίσια ενός πρωταθλήματος, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 100 αθλητές όλων των ηλικιών και διαφόρων επιπέδων.

Pirgos event_anoixto_trapeziaΥπεύθυνοι για το εγχείρημα, τρεις άνθρωποι που αγαπούν το πινγκ πονγκ και έβαλαν μαζί το στοίχημα της διοργάνωσης αγώνων σε ανοικτό Pirgos event_anoixto_nixtaχώρο και με όλο αυτό το απαιτητικό για τέτοιους αγώνες «σκηνικό»: Οι Ζαχαρίας και Κώστας Ζαχαρόπουλος ιδιοκτήτες και προπονητές του συλλόγου ΑΙΓΑΙΟ Επιτραπέζια Αντισφαίριση και ο Αλέξανδρος Αγαλιανός καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 2ου ΕΠΑΛ Πύργου. Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές φίλους του συλλόγου αλλά και μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Πύργου για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους χορηγούς μας, τους Σαμαρείτες Αμαλιάδας, τον υπεύθυνο ΚΑΠΗ Πύργου Χαράλαμπο Βίτσα, τους θεατές μας που δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα και κυρίως όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και επέδειξαν μια άψογη και αθλητική συμπεριφορά σε όλη την διάρκεια του τουρνουά»!

Οι διοργανωτές συνεχάρησαν όλους τους συμμετέχοντες και ανανέωσαν το ραντεβού μαζί τους για το επόμενο πιο μεγάλο, και χειμερινό αυτή τη φορά, τουρνουά.

Οι νικητές ανά κατηγορία:

Pirgos event_aponomi_koritsiaΚατηγορία παίδων-κορασίδων:

1. Νεφέλη Καφάτου

2. Ναταλία Καφάτου

3. Νικόλας Αγαλιανός, Διαμαντής Βερμές

Κατηγορία γυναικών:

1. Αιμιλία Κολόκα

2. Δήμητρα Τσάκωνα

3. Χαρά Κουρέα, Ρίτα Καββαθά

Κατηγορία ανδρών:

1. Δημήτρης Ντάλιος

2. Τάσος Σακέλης

3. Χρήστος Πυριόχος, Χρήστος Ουλής

 

* Το γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ευχαριστεί τους διοργανωτές για το ρεπορτάζ και το φωτογραφικό υλικό

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ