Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σε αναζήτηση ομοσπονδιακού περιφερειακού προπονητή η Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Trigonas

TrigonasΤη μεγάλη της ανάγκη να βρει νέο προπονητή για το κλιμάκιο επίλεκτων αθλητών της Θεσσαλονίκης εκδήλωσε η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Από το καλοκαίρι του 2013, που οι προπονητές Σωκράτης Παπασάβογλου και Θανάσης Στάθης δεν θέλησαν να συζητήσουν πιθανή ανανέωση των συμφωνητικών τους,  ουσιαστικά η θέση έχει μείνει κενή και σαφώς αυτή η εξέλιξη επηρέασε τη λειτουργία του κλιμακίου. Μέσα στην κακή οικονομική συγκυρία η Τ.Ε. θα προσπαθήσει για την εξεύρεση λύσης και σήμερα ανακοίνωσε ότι θα εισηγηθεί στην ομοσπονδία την πρόσληψη προπονητή. Προέβη σε εκδήλωση ενδιαφέροντος κι επισήμανε ότι θα περιμένει με e-mail τις σχετικές αιτήσεις μέχρι τις 8 Αυγούστου. Ανέφερε τις προϋποθέσεις, που πρέπει να πληρούνται και σημείωσε πως όταν συμπληρωθεί μία λίστα υποψηφίων θα γίνουν μαζί τους συζητήσεις-διαπραγματεύσεις σε συγκεκριμένα θέματα μέχρι να παρθεί απόφαση. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τ.Ε. που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και υπογράφουν ο πρόεδρος Χρήστος Τριγωνάς και η γραμματέας Αναστασία Κοκκίνου:

«Η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας προτίθεται να εισηγηθεί στην Ομοσπονδία την πρόσληψη ομοσπονδιακού περιφερειακού προπονητή για τις ανάγκες του Κλιμακίου επιλέκτων αθλητών – αθλητριών που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων της. Για το σκοπό αυτό δέχεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στη διεύθυνση temaked@httf.gr την γραπτή εκδήλωση ενδιαφέροντος του όποιου επιθυμεί την απασχόλησή του στη συγκεκριμένη θέση μέχρι την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 και ώρα 14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν κατ’ ελάχιστο τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

    – Να έχουν ηλικία 23 ετών τουλάχιστον (συμπληρωμένα τα 22 έτη).

    – Να έχουν τουλάχιστον απολυτήριο 6ταξίου γυμνασίου ή 3ετούς Λυκείου.

    – Να έχουν εκπληρώσει τη στρατιωτική τους θητεία ή να έχουν απαλλαγεί νομίμως από αυτή.

     – Να κατέχουν νόμιμα άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης οποιασδήποτε κατηγορίας.

     – Να μην έχουν καταδικαστεί για διάπραξη αδικημάτων που ο Ν. 2725/99 όπως αυτός ισχύει σήμερα, προβλέπει.

Τα παραπάνω θα πρέπει να αποδεικνύονται με αντίστοιχα επίσημα έγγραφα που θα συνοδεύουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να συνοδεύεται επίσης και από λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα.

Η Τοπική Επιτροπή θα αξιολογήσει τις αιτήσεις και αφού καταλήξει σε μια μικρή λίστα υποψηφίων, θα τους καλέσει σε συνέντευξη στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν (διαπραγματευθούν) τα ακόλουθα:

   *  Οι στόχοι του κλιμακίου επιλέκτων καθώς και τα μέσα επίτευξης.

   *  Οι διαθέσιμες ώρες εργασίας του κάθε υποψηφίου.

   *   Οι ειδικότερες απαιτήσεις του υποψηφίου, και τέλος,

   *  Οι αποδοχές του και το εν γένει εργασιακό καθεστώς του (διάρκεια σύμβασής του κλπ).

Για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο της Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδας και Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Χρήστο Τριγωνά στο τηλέφωνο 6947525090 καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής και από ώρα 9.00 έως 14.00».

 

* Φωτό: Ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας και α΄αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Χρήστος Τριγωνάς δεν μπορεί παρά να είναι έντονα προβληματισμένος με την έλλειψη ομοσπονδιακού προπονητή στο κλιμάκιο της Θεσσαλονίκης.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ