Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μεγαλύτερη ανταπόκριση από ποτέ το τουρνουά του «Έπαχτος» στη Ναύπακτο

Nafpaktos Epaxtos_tournoua

Nafpaktos Epaxtos_tournouaΤη μεγαλύτερη απήχηση από κάθε άλλη χρονιά είχε φέτος το τουρνουά του ΑΣΟΝ «Έπαχτος». Το σωματείο της Ναυπάκτου πραγματοποίησε στις 20 Ιουλίου το 5ο του όπεν επιτραπέζιας αντισφαίρισης και είδε 70 αθλητές κι αθλήτριες από διάφορους συλλόγους της Πελοποννήσου, αλλά και από τη Φλώρινα, τη Χαλκίδα, την Αθήνα ν’ ανταποκρίνονται στο κάλεσμα. Επιπλέον πήραν μέρος μικροί και μεγάλοι φίλοι από τον δήμο Ναυπάκτου κι αυτό έχει επίσης μεγάλη σημασία. Το τουρνουά έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπάκτου (Παπαχαραλάμπειο Στάδιο) και οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν στις κατηγορίες των ανδρών και των γυναικών. Στην πρώτη φάση έγιναν όμιλοι και στη συνέχεια νοκ άουτ ματς. Στο τέλος διενεργήθηκε κλήρωση για τέσσερα μπλουζάκια πινγκ πονγκ, τα οποία ήταν χορηγία των αθλητικών καταστημάτων GPSPORT και ΑΘΛΟΜΑΝΙΑ. Οι άνθρωποι του «Έπαχτος» θέλησαν να ευχαριστήσουν δημοσίως την επιτροπή σταδίου και τους εργαζόμενους για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου, τον διευθυντή του 3ου δημοτικού σχολείου και το Εργατικό Κέντρο για τα τραπέζια που δόθηκαν προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του τουρνουά, την Τοπική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την πολύτιμη βοήθεια στην τέλεση των αγώνων και γενικά όσους βοήθησαν για να γίνει το τουρνουά.

Στην κατηγορία των ανδρών αναδείχτηκε νικητής ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδας του απλού παίδων Ανδρέας Τσεγγενές. Στον τελικό κατέβαλλε τον νυν ομοσπονδιακό προπονητή στην Πάτρα και πρώην αθλητή Σωτήρη Ζήκο με 3-0 σετ. Την 3η θέση μοιράστηκαν ο Άρης Ζαφειρόπουλος και ο Βασίλης Μπιθέλης. Στις γυναίκες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο η Ευαγγελία Οικονόμου και ήταν το 3ο συνεχόμενο στο συγκεκριμένο όπεν. Στον τελικό ξεπέρασε το εμπόδιο της αδερφής της Ελπίδας Οικονόμου με 3-0 σετ. Το χάλκινο μετάλλιο πήραν η Ιωάννα Σαββέλη και η Ελένη Μπανιά.

 

* Το σωματείο “Έπαχτος” έκανε μικρό κολάζ με φωτογραφίες και την αφίσα του τουρνουά. Στην απονομή των επάθλων στους νικητές και τις νικήτριες ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτης Τζόβολος.

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ