Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Νέα παρουσία στο διαδίκτυο το Sports8.gr, το μεγαλύτερο αθλητικό portal στην Ελλάδα

Sports8 selida_ping_pongΕντυπωσιακή είσοδο στον χώρο του διαδικτύου έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό το μεγαλύτερο αθλητικό portal, που έχει υπάρξει στην Ελλάδα. Ονομάζεται Sports8.gr και ασχολείται στην κυριολεξία με όλα τα αθλήματα. Με τα ολυμπιακά, τα μη ολυμπιακά, τα χειμερινά, τα δυναμικά, τα αθλήματα των αθλητών με αναπηρίες, τα μηχανοκίνητα, τα ExtremeGame, ακόμα και με τα χόμπι. Περιλαμβάνει στα θέματά του περίπου 350 σπορ και η βασική καινοτομία του είναι ότι έχει δημιουργήσει ξεχωριστό site για το κάθε ένα! Μέσα από το portalδηλαδή, το κάθε άθλημα έχει τη δική του ιστοσελίδα και πέρα από τις ειδήσεις εμφανίζονται εκεί μια σειρά από στοιχεία.

Το Sports8.gr γίνεται παράλληλα και αθλητική εγκυκλοπαίδεια με ιστορικά στοιχεία, φωτογραφίες, κανονισμούς και αφιερώματα. Παρουσιάζει αθλητές ή φορείς με who is who για κάθε πρόσωπο, ενημερώνει για περισσότερα από 13.000 σωματεία ανά την Ελλάδα, παρέχει στοιχεία για εταιρείες εξοπλισμού αθλητικού υλικού, χορηγούς, γυμναστήρια, πρακτορεία ΠΡΟΠΟ κ.α. και γενικά διαθέτει τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα στον αθλητισμό.

Sports8.grΗ Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης υποδέχεται με χαρά τη νέα και πολύ φιλόδοξη προσπάθεια στον χώρο του ίντερνετ. Είναι πολύ σημαντικό που και αυτό το μέσο ενημέρωσης αγκαλιάζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και άρα και την επιτραπέζια αντισφαίριση και γι’ αυτό η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κάνει την ειδική αναφορά κι εύχεται σε όλους τους συντελεστές καλή επιτυχία.

 

* Στην πρώτη φωτό το site του πινγκ πονγκ, όπως εμφανίζεται μέσα από το Sports.8.gr και στη δεύτερη η κεντρική σελίδα του portal. 

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped